ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Επικαιρότητα
Πληροφορίες ότι βρέθηκε DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι
Ημερομηνία: 9 Οκτωβρίου 2018 13:07:36


Ίχνος γενετικού υλικού που ανήκει στον Ζακ Κωστόπουλο τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος φέρεται να εντόπισαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στο μαχαίρι που είχε ο κοσμηματοπώλης στην επιχείρησή του.

Οι ίδιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από την αστυνομία αναφέρουν ότι αντίθετα δεν βρέθηκε κάποιο ολοκληρωμένο αποτύπωμα πάνω στο μαχαίρι που να μπορεί να ταυτοποιηθεί. Οι πληροφορίες αυτές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το μαχαίρι βρέθηκε στα χέρια του Ζακ Κωστόπουλου.

Όσο για την αδυναμία ταυτοποίησης αποτυπωμάτων οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι αυτή προέκυψε από το γεγονός ότι το μικρό σε μέγεθος μαχαίρι το έπιασαν αρκετά άτομα, προσθέτοντας ότι αυτή η αδυναμία είναι πιθανό να συμβεί.

Το μαχαίρι είχε βρεθεί στο κοσμηματοπωλείο στην έρευνα που ακολούθησε τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
 
Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κοσμηματοπώλης όσο και το δεύτερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στα βίντεο να χτυπάει τον Κωστόπουλο έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος τους.