ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Βιοτεχνία
Εκλογές στον ΣΚΩΘ στις 9 και 10 Ιουνίου
Ημερομηνία: 4 Ιουνίου 2020 13:42:14


Το πρόγραμμα του για την επόμενη τριετία ανέλυσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης Πέτρος Καλπακίδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης ενόψει των εκλογών του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

 

Οι εκλογές του ΣΚΩΘ θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Ιουνίου.

 

Ο κ. Καλπακίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό, παρουσίασε τους στόχους του Συνδυασμού του για την επόμενη τριετία θέτοντας πάντα στον επίκεντρο τα μέλη του Συλλόγου και την ενίσχυση της αργυροχρυσοχοΐας.

 

«Οι γενικές κατευθύνσεις μου είναι πλέον γνωστές, αυτό που προέχει για εμένα είναι η επόμενη ημέρα του κλάδου και των επιχειρήσεων που αποτελούν τα ζωντανά του κύτταρα. Πρέπει να μπούμε σε μια νέα εποχή με περισσότερες ευκαιρίες και με νέες προϋποθέσεις που θα δώσουν ώθηση στην αργυροχρυσοχοΐα, η οποία αποτελεί μια πραγματική δύναμη για την ελληνική οικονομία και τον πολιτισμό» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΚΩΘ, υπογραμμίζοντας πως «στόχευση μου είναι η αναβάθμιση των διοικητικών δυνατοτήτων, η διεύρυνση της ζώνης εμβέλειας του ΣΚΩΘ, η τεχνολογική βελτίωση, η περεταίρω ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η ενίσχυση για την οικονομική και όχι μόνο ανεξαρτησία του Συλλόγου».

 

Την Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Αντώνης Τρύφων, πρόεδρος του Σωματείου Ωρολογοποιών Θεσσαλονίκης.