ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Βιοτεχνία
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΕΠΕΕ
Ημερομηνία: 2 Ιουλίου 2019 11:33:00


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Βασίλειος Μασσέλος από την εταιρεία NOTA ΑΕ. Τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέλαβαν ο κ. Χρήστος Τσιόλιας από την εταιρεία Oxford Company ΑΕ και ο κ. Νικόλαος Δάκος από την εταιρεία Mass Fashion ΑΕ. Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε ο κ. Ιωάννης Σιούγγαρης από την εταιρεία Minerva ΑΕ, ενώ την θέση του οικονομικού επόπτη έλαβε ο κ. Ιωάννης Λαυρεντιάδης από την Κ. Λαυρεντιάδης ΑΕ.

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέχουν οι κ.κ. Σωτήριος Χαριτίδης από την εταιρεία Χαριτίδης ΑΒΕΕ, Ζαφείριος Χήρας από την Χηρας ΑΕ, Παναγιώτης Κυρίδης από την Βιοστάμπ ΑΒΕΕ και Δημήτριος Παπαμαυρουδής από την εταιρεία Ηλιος ΑΒΕΕ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν 4 αριστίδην μέλη. Ο προηγούμενος πρόεδρος, κ. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος από τον όμιλο ΕΛΒΕ, ο κ. Ιωάννης Ακκάς από τα Κλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ, ο κ. Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος από την εταιρεία TOI&MOI ΑΒΕΕ και ο κ. Σταμάτης Κουρούδης από τα Θρακικά Εκκοκιστήρια ΑΕ.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.