ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Περιφέρεια
Σε καραντίνα 15 άτομα στον Δήμο Λαγκαδά: - «Χάσαμε τη μπάλα», λέει ο δήμαρχος
Ημερομηνία: 19 Νοεμβρίου 2020 12:58:37


«Έχω έντονο πονοκέφαλο. Και μεγάλη αδιαθεσία. Την Τρίτη βγήκα θετικός σε τεστ που κάναμε στον Δήμο. Ήμασταν τέσσερις αντιδήμαρχοι στην τεχνική υπηρεσία είμαστε όλοι θετικοι. Υπάλληλοι δεν είναι πολλοί θετικοί». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» ο Νίκος Αναστασιάδης, Αντιδημαρχος Λαγκαδά, τη μεγάλη διασπορά κορωνοιου στον Δήμο.

 Ο ίδιος διαγνώστηκε θετικός μαζί με ακόμη τρεις αντιδημάρχους μετά τα τεστ που έγιναν στην περιοχή. Ο ένας από τους αντιδημάρχους μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και την τελευταία στιγμή δεν μπηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Ένας από εμάς είναι στο νοσοκομείο. Πάει καλύτερα. Ευτυχώς δεν έχει μπει στη μονάδα εντατικής θεραπείας», μας είπε ο κ. Αναστασιαδης.

 
 
Σε καραντίνα έχουν μπει πάνω από 15 άτομα στον δήμο Λαγκάδα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες προχθες έγιναν τεστ σε πάνω από 161 άτομα και άρχισαν να εντοπίζονται τα πρώτα κρούσματα.

«Εδώ χάσαμε τη μπάλα. Δεν ξέρουμε από που κόλλησαν. Οι τρεις ήταν στο ίδιο κτίριο. Τέσσερις αντιδήμαρχοι θετικοί. Οι τρεις με ήπια συμπτώματα», δήλωσε ο  δήμαρχος Λαγκαδά Γιαννης Ταχματζίδης και συνέχισε: «Ο τέταρτος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Τρεις συνεργάτες μου είναι επισης θετικοί. Οι δυο ασυμπτωματικοί. Ένας με ήπια συμπτώματα. Συνολικά 15 εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες Ο Δήμος δεν έκλεισε εγώ πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα εκει».

Στο μεταξύ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κεντρικής Μακεδονίας που έγινε με τηλεδιάσκεψη ο κ. Ταχματζίδης έκανε έκκληση να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των δήμων που πλήττονται από τον κορωνοϊό -και ιδίως η καθαριότητα.