ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Περιφέρεια
Το ΠΑΜΕ έφθασε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου -Μετά το ντου στο υπ. Εργασίας
Ημερομηνία: 10 Ιανουαρίου 2018 09:25:00


Αιφνιδιαστικά, λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, 60 με 70 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. H ομάδα των μελών του ΠΑΜΕ εμφανίστηκε ξαφνικά στην αρχή της Ηρώδου Αττικού και άρχισε να κατεβαίνει. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους εμπόδισαν και έτσι τα μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν εύκολα έξω από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ενδεχομένως η αστυνομία να έχει λάβει εντολές για διακριτική επιτήρηση προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις όπως συνέβη χθες στο υπουργείο Εργασίας. Ενδεχομένως να υπήρξε και αυτή η ανοχή από την πλευρά της αστυνομίας επειδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σήμερα ταξιδεύει για Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των χωρών του Νότου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ μόλις έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου άπλωσαν το πανό τους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου (για τις απεργίες και του πλειστηριασμούς). Η ενέργειά τους αυτή έρχεται ως συνέχεια της δυναμικής χθεσινής κινητοποίησής τους στο υπουργείο Εργασίας.