ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Περιφέρεια
Χειροβομβίδα βρέθηκε έξω από το σπίτι εκδότη στα Βριλήσσια
Ημερομηνία: 6 Δεκεμβρίου 2017 09:57:00


Χειροβομβίδα βρέθηκε περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρείας MK MEDIA Group, στα Βριλήσσια.

Η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έφερε την περόνη, η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι απομάκρυναν τη χειροβομβίδα και τη μετέφεραν στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια. Σε δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως έχει δεχθεί στο παρελθόν απειλές, τις οποίες, όπως είπε, έχει αναφέρει και στον Αρχηγό της Αστυνομίας πρόσφατα.

«Μου έλεγαν σταμάτα να γράφεις γιατί θα έχεις πρόβλημα» είπε. Ο εκδότης ανέφερε πως επέστρεψε στο σπίτι του περίπου στη μία και τυχαία είδε τη χειροβομβίδα. «Είδα ένα αντικείμενο επειδή είμαι υποψιασμένος και πάντα κοιτάω το χώρο. Είπα στον αστυνομικό που με συνόδευε ότι αυτό είναι χειροβομβίδα» ανέφερε, προσθέτοντας ότι στο σημείο μετέβη η Αντιτρομοκρατική.