ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Περιφέρεια
Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας της εφοριακού
Ημερομηνία: 7 Νοεμβρίου 2017 14:37:40


Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη καθώς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται άντρας που σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος. Υπενθυμίζεται ότι η εφοριακός είχε δολοφονηθεί πριν από λίγες μέρες στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, είναι πιθανότατα τοξικομανής, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία. Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και έδωσε το κινητό της τηλέφωνο σε κλεπταποδόχο. Αργότερα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.