ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Ουρά για εμβολιασμούς στην πλατεία Αριστοτέλους -Μεγάλη η ανταπόκριση
Ημερομηνία: 26 Νοεμβρίου 2021 14:30:00


Ουρά μεγαλύτερη από αυτές των καταστημάτων για τη Black Friday έχουν σχηματιστεί στη πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει στηθεί για σήμερα εμβολιαστικό κέντρο από την 4η ΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της νέας εξόρμησης, που διοργανώνει η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, δύο Κινητές Μονάδες θα βρίσκονται σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους, απέναντι από το Ολύμπιον, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών, τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Όπως αναφέρει η voria.gr, πολίτες προσήλθαν και από τις 10 το πρωί, μία ώρα προτού ανοίξει το κέντρο, προκειμένου να εμβολιαστούν, στην πλειονότητά τους με την τρίτη δόση. Μάλιστα αρκετοί εξέφρασαν την αγωνία τους εάν θα προλάβουν να κάνουν το εμβόλιο, με την υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου, να τους διαβεβαιώνει ότι το κέντρο δεν θα κλείσει προτού εμβολιαστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που είχαν ήδη κλείσει ραντεβού για την τρίτη δόση και επιθυμούν να την κάνουν νωρίτερα, με την κ. Χατζοπούλου να τους ενημερώνει ότι μπορούν να την κάνουν εφόσον είναι δικαιούχοι, υπό την προϋπόθεση να ακυρώσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους. Οι πολίτες θα εμβολιαστούν με το σκεύασμα της Pfizer.