ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Πολιτική
Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει τις εκλογές
Ημερομηνία: 14 Μαϊου 2019 09:49:00


«Καθαρή νίκη» της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι στις 26 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας «θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

«Ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι θα χάσει» ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι μία «ψήφος επιβράβευσης» για τη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς ποιος είναι ο πήχης της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Θέλω μια καθαρή νίκη της Ν.Δ. το βράδυ της 26ης Μαΐου ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Ακόμη, ο κ. Μητστοτάκης χαρακτήρισε ως οπισθοχώρηση τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί «δημοσκόπησης» για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

«Τολμώ να πω, δε, ότι είναι προσβλητικό αυτό που είπε για τις Ευρωεκλογές» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όπως είπε οι κάλπες των ευρωεκλογών θα είναι η πρώτη φορά που πολίτες θα μπορέσουν να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση. «Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν σε αυτό το δίλημμα» πρόσθεσε.

«Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα ήθελα να τον στείλω με τη βοήθεια του ελληνικού λαού σε μια μόνιμη ξεκούραση» συμπλήρωσε.

«Πρωτοφανές αυτό που έγινε μετά τη συνέντευξη Τύπου»

«Πόσο χαμηλά θα πέσει ο κ. Τσίπρας και το σύστημα επικοινωνίας του, ώστε να μην λέει πλέον ο ίδιος ψέματα αλλά να βάζει στο στόμα του άλλου;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στα όσα ακολούθησαν της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή.

«Αυτό που έγινε είναι πρωτοφανές» είπε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι όλοι οι συμπολίτες μας έχουν αντιληφθεί τι είπα στη συνέντευξη Τύπου και πως το διαστρέβλωσε η "μονταζιέρα" του Μαξίμου».