ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Πολιτική
Έφθασε στην Αθήνα ο Ερντογάν - Κατέθεσε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη
Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2017 11:31:00


Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το αεροσκάφος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα, μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ Ερντογάν και τα υπόλοιπα στελέχη της τουρκικής αποστολής.

Τον Τούρκο πρόεδρο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ενώ στη συνέχεια απέδωσαν τιμές αγήματα της στρατονομίας και της αερονομίας. Μάλιστα την ώρα που τον υποδεχόταν ο κ. Κοτζιάς του έδειξε την κόκκινη γραβάτα του θυμίζοντας στον κ. Ερντογάν ότι του την είχε δωρίσει εκείνος.

Στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος μετέβη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου τον υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και κατέθεσε στεφάνι. Ο κ.Ερντογάν θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσημη τελετή υποδοχής και στη συνέχεια θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν στις 14.50 δηλώσεις στον Τύπο. Στις 16:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις 19.30 θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.