ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Πληροφοριακό Υλικό
Επιχειρηματικές αποστολές

 

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 2020

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, 08 - 11 Ιανουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ International Istanbul Children Baby Maternity Industry Expo στις 08 - 11 Ιανουαρίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες με πρωινό, το κόστος μεταφοράς από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντιστρόφως καθημερινά καθώς και δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr ή στο fax: 2110127466. Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα,  το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η συμμετοχή στην έκθεση για παλιά και νέα μέλη του Επιμελητηρίου είναι έως δύο άτομα. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετέχουν σε όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr, https://www.cbmeturkey.com/  .

 
 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, 08 - 11 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ International Istanbul Children Baby Maternity Industry Expo στις 08 - 11 Ιανουαρίου 2020. Το Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 5 αστέρων για 3 νύχτες με πρωινό.Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: thessaloniki@trade.gov.tr . Για περισσότερες πληροφορίες: site: https://www.cbmeturkey.com/

 


 

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια  της Τουρκίας 15 – 18  Ιανουαρίου 2020

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  15 – 18 Ιανουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Γενική Εμπορική  Έκθεση   «HOTEL EQUIPMENT 2020» και «FOOD PRODUCT 2020» από την Ένωση Εξαγωγέων στην Τουρκία – Αττάλεια με επιχορήγηση του σχετιζόμενοι φορέα εξαγωγής.   . Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς εστιατορίου, κουζίνας, fast food, εξαρτήματα υπηρεσιών, ενδύματα προσωπικού, ξενοδοχειακών λευκών ειδών, έπιπλα, συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίες, κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, κήπου, εξαρτημάτων πλαζ, ειδών καθαρισμού, αξεσουάρ για πισίνες, ανελκυστήρων για αναπήρους, ειδών αθλητισμού, spa, κομμωτηρίου, κλαδικών εκδόσεων, γαλακτοκομικών προϊόντων, τροφίμων. Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (14-17 Ιανουαρίου 2020)  το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (14-17 Ιανουαρίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.anfashotelequipment.com .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στην Πρεσβεία της Τουρκίας το αργότερο μέχρι τις 30.12.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@tigaret.gov.tr

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια της Τουρκίας 15-18 Ιανουαρίου 2020

 

Το  Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της  Διεθνής Έκθεσης  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ(31TH INTERNATIONAL HOSPITALITY INDUSTRY EQUIPMENT EXHIBITION) στην Αττάλεια της Τουρκίας, στις 15-18 Ιανουαρίου 2020 και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ANTALYA EXPO CENTER. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: εστιατορίου, κουζίνας, πλυντηρίων, fast food, εξαρτήματα υπηρεσιών, ενδύματα προσωπικού, ξενοδοχειακών λευκών ειδών(hotel textile), Έπιπλα, Συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίας, αίθουσες συνεδρίου, κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, κήπου, εξαρτημάτων πλαζ, ειδών καθαρισμού, αξεσουάρ για πισίνες, τζακούζι, ειδών καθαρισμού πισίνας, διασκέδασης, ανελκυστήρων για αναπήρους, ειδών αθλητισμού, spa, ομορφιάς, ειδών κομμωτηρίου  . Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Το Προξενείο  σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες  λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (14-17 Ιανουαρίου 2020). ). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια της Τουρκίας, 15-18 Ιανουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια των Διεθνών Εκθέσεων « Antalya International Trade Exhibition for Food and beverage» και « International trade fair for the hospitality industry and decoration». Η πρώτη ασχολείται με το κρέας, την αρτοποιία, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το τσάι τον καφέ και τα μηχανήματα, αλιεύματα, μηχανήματα ψύξης ,φρέσκα φρούτα, εργαστήρια τροφίμων , αλκοολούχα ποτά κ.λπ.  και η δεύτερη με τη βιομηχανία Φιλοξενίας και Διακόσμησης. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, μεταφορά από το Αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντιστρόφως, το κόστος μεταφοράς από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντιστρόφως καθημερινά καθώς και δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετέχουν σε όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους.  Για τις Εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν70 €/ άτομο η 120€ για δύο άτομα της ίδιας εταιρίας. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 16-18 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία ITKIB  πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνής ‘Εκθεσης «LEATHER AND FASHION FAIR» στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Istanbul Congress Center, 16-18 Ιανουαρίου 2020. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Δερμάτινα , γούνα, έτοιμο ρούχο, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, κοσμήματα, κασμίρ, πλεκτά.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.  .

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.  Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 15-18 Ιανουαρίου 2020). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 30.12.2019 στο email: Thessaloniki@trade.gov.tr .

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέριες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.leshowistanbul.com/english/index.html

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη  της Τουρκίας 21 – 23  Ιανουαρίου 2020

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  21 – 23 Ιανουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Δερμάτινων Ενδυμάτων  «LEATHER AND MORE» στην Τουρκία – Σμύρνη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίας της Τουρκίας. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς ανδρική και γυναικεία δερμάτινη ένδυση. Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (20-23 Ιανουαρίου 2020)  το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (20-23 Ιανουαρίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών).  Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίας της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την  Πρεσβεία της Τουρκίας .

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://leatherakdmore.izfas.com.tr/home  .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στην Πρεσβεία της Τουρκίας το αργότερο μέχρι τις 06.01.2020 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@tigaret.gov.tr


Επιχειρηματική αποστολή στην  Σμύρνη της Τουρκίας 21-24 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνής ‘Εκθεσης « IF WEDDING FASHION» στην  Σμύρνη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Izimιr International Fair Center, 21-24 Ιανουαρίου 2020. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ΝΥΦΙΚΩΝ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΑΤΩΝ. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.   Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 20-23 Ιανουαρίου 2020). ). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 06.01.2020 στο email:  thessaloniki@trade.gov.tr.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέριες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://ifwedding.izfas.com.tr/

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 21-26 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνής ‘Εκθεσης « ISTANBUL FURNITURE FAIR» στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Istanbul Expo Center/Cnr Expo , 21-26 Ιανουαρίου 2020. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.   Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 20-23 Ιανουαρίου 2020). ). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 06.01.2020 στο email:  thessaloniki@trade.gov.tr.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέριες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cnrimob.com/

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 30/01-02/02/ 2020

 

Το Ελληνικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σας καλεί να συμμετέχετε ως εκθέτες στην μεγαλύτερη Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας την «24th East Mediterranean International Tourism and travel Exhibition»,  που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του TÜYAP Fair and Congress Center στις 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020. Μια εκ των κορυφαίων Τουριστικών Εκθέσεων στο κόσμο η EMITT προσελκύει ετησίως πάνω από 60.000 Επαγγελματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας καθώς και Τουρίστες που αναζητούν νέες ευκαιρίες στο χώρο, Προορισμούς και Εταιρείες Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.  Η EMITT είναι μια πολύτιμη επαγγελματική Έκθεση που προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας στην Τουρκία αλλά και στις Διεθνείς Τουριστικές Αγορές. Κάθε χρόνο, δημιουργούνται καινούριες συνεργασίες μέσω της EMITΤ. Ως εκθέτες θα συνεργαστείτε με πλήθος κορυφαίων Επαγγελματιών της Τουριστικής Βιομηχανίας, αγοραστές-κλειδιά, με κύριο στόχο να βρείτε νέες ευκαιρίες και προϊόντα, καθώς και μεγάλο αριθμό τουριστών, δίνοντας σας τη μοναδική ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας απευθείας στον καταναλωτή.

Στην EMITT δίνουν το παρόν: 1200 Εκθέτες από 94 χώρες , 13.875 Επαγγελματίες επισκέπτες και 16.662 Ιδιώτες επισκέπτες. Με κορυφαίες τις: Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρος, Ινδία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Γερμανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αζερμπαϊτζάν, Αλγερία καθώς και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι επισκέπτες αναζητούν κυρίως: Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες και Εξοπλισμό, Υπηρεσίες Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Υγείας, Διοργανωτές Εκδηλώσεων και Εταιρίες; Μεταφορών Προσώπων.

Τελευταία Ημερομηνία συμμετοχής: 10/01/2020 .  Για Πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Αγγελίνα Παπαϊωάννου  στο 2117000264- 7 η στα email: exhibitors@etee.gr ή fairs@etee.gr.

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

 

Επίσκεψη Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Επιχειρηματική Αποστολή στο Κουβέιτ (3-4 ή 10-11 Φεβρουαρίου 2020)

 

 

Σε συνέχεια της από 21/11 ανακοίνωσής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Κουβέϊτ  σχετικά με την διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στο Κουβέιτ, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, μας ενημερώνουν ότι αυτή μετατέθηκε  για ένα από τα διήμερα 3-4 ή 10-11 Φεβρουαρίου 2020. Η αλλαγή ημερομηνιών οφείλεται στην παραίτηση της προηγούμενης Κουβετιανής κυβέρνησης αμέσως μετά τον προσδιορισμό των αρχικών ημερομηνιών και τον ορισμό νέας τις τελευταίες ημέρες. Το ακριβές διήμερο αναμένεται να προσδιορισθεί από την Κουβεϊτιανή κυβέρνηση πολύ σύντομα, οπότε θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και πρόσκληση συμμετοχής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης και αποστολής θα διοργανωθεί επιχειρηματικό φόρουμ, και θα εξασφαλισθούν Β2Β συναντήσεις, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ. Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στους εξής τομείς:

● Ενέργεια

● Έργα υποδομής - δομικά υλικά

● Προστασία περιβάλλοντος - δίκτυα υδάτων - διαχείριση αποβλήτων

● Λιμενικά έργα και διαχείριση λιμένων

● Φαρμακευτικά - παραφαρμακευτικά προϊόντα - ιατρικές υπηρεσίες

● Τρόφιμα - μη αλκοολούχα ποτά

● Αγροτική παραγωγή και οργάνωση εγκαταστάσεων

● Βιομηχανικά προϊόντα

● Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYkKYdvxU8l9o-e5_6RaCNy6DNdhLmek2GkMUvRdYtk3W1rw/viewform

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το

Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας - Κουβέιτ, τηλ. 698-6009934, email: executiveofficer@greecekuwaitbc.org  .

Επιχειρηματική αποστολή στα Άδανα της Τουρκίας 05-08 Φεβρουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «TEXTILE & REDY CLOTHING FAIR 2020» με θέμα: Έτοιμα Ανδρικά & Γυναικεία ρούχα. Πλεκτά - Εσώρουχα - Κάλτσες, Βράδυνα φορέματα, Τζην - Υφαντά υφάσματα,  Τεχνικά υφάσματα, Παπούτσια, Leathercraft. Δερμάτινα Ρούχα  αξεσουάρ διάφορα είδη νημάτων,  στα Άδανα της Τουρκίας, στις 05-08 Φεβρουαρίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 28/01/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή σε Μαλαισία και Φιλιππίνες, 9 - 14 Φεβρουαρίου 2020

 

Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Enteprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, του ΕΒΕΑ, του ΠΣΕ και του ΣΕΚ, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ) και τις Φιλιππίνες (Μανίλα), από την Δευτέρα 10.2 έως την Πέμπτη 13.2.2020, με αναχώρηση το Σάββατο 8.2 και επιστροφή στην Αθήνα το Σάββατο 15.2.2020. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης. Τα επιχειρηματικά φόρα και οι Β2Β συναντήσεις θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τα Ιταλικά Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια των δύο χωρών. Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, τη σχετική δήλωση εδώ. https://docs.google.com/forms/d/1Uv02mojAHD67uK6jgV699qEhjTIYbK2w63tgljrRupI/viewform?edit_requested=true . Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή σε Μαλαισία/Φιλιππίνες». Παρακαλούμε να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής: Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ: 500€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρείας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 250€. Μη Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ: 750€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρείας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 375€. Το ποσό αυτό καλύπτει: Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & των επιχειρηματικών φόρα σε Μαλαισία και Φιλιππίνες. Τις μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια των δύο χωρών με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).  Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις. Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες. Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά τη καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρείες. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 1 μήνα πριν την αποστολή, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται. ΔΙΑΜΟΝΗ: Σχετικά με τη διαμονή στην Μαλαισία, προτείνεται το ξενοδοχείο RitzCarlton (https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/malaysia/kuala-lumpur?) . Η ειδική γκρουπ τιμή ανά διανυκτέρευση από 9/2/2020 έως 12/2/2020 είναι 120€/Single deluxe room. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και το πρωινό. Σχετικά με τη διαμονή στις Φιλιππίνες, προτείνεται το ξενοδοχείο Shangrila (https://www.shangri-la.com/en/manila/makatishangrila/) . Η ειδική γκρουπ τιμή ανά διανυκτέρευση από 12/2/2020 έως 14/2/2020 είναι 160€/ Deluxe single room.  Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και το πρωινό. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη στο 211 1204308, 6932 588158, esamoili@norstar.gr . Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Προτείνονται οι ακόλουθες πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ημερομηνία                Αριθμός Πτήσης  Δρομολόγιο          Ώρα Αναχώρησης – Ώρα Άφιξης. Σάββατο 08.02          TK1894 Turkish Airlines. Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη             21:40 – 00:05, Σάββατο 08.02          TK184 Turkish Airlines.  Αθήνα – Κωνσταντινούπολη 21:40 – 00:15, Κυριακή 09.02TK 060 Turkish Airlines. Κωνσταντινούπολη – Κουάλα Λουμπούρ                01:35 – 17:15, Τετάρτη 12.02MH 704 Malaysia Αirlines. Κουάλα Λουμπούρ – Μανίλα             12:45 – 16:30, Παρασκευή 14.2       TK 085 Turkish Airlines. Μανίλα – Κωνσταντινούπολη                22:00 – 06:15, Σάββατο 15.2            TK1845

Turkish. Κωνσταντινούπολη – Αθήνα              08:30 – 09:10, Σάββατο 15.2            TK1881 Turkish. Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη                08:20 – 08:55.

Τιμή εισιτηρίου: Το πρακτορείο Norstar μας έχει ενημερώσει ότι η σημερινή τιμή είναι 980€ / άτομο για τις πτήσεις από Αθήνα και 811€ / άτομο για τις πτήσεις από Θεσσαλονίκη. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, οι οποίοι υπόκεινται σε τροποποίηση μέχρι τη στιγμή της έκδοσης των εισιτηρίων. Το πρακτορείο βρίσκεται σε διερεύνηση για τιμή γκρουπ και θα σας ενημερώσει κατά την επικοινωνία μαζί τους. Για την κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω του πρακτορείου Norstar παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στις δύο χώρες, είναι τα διαβατήρια να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδιού. Δεν απαιτείται βίζα και εμβολιασμός για καμία από τις δύο χώρες. Παρακαλούμε να  ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τις τελικές σας κρατήσεις και να μας αποστείλετε σύντομο προφίλ της εταιρείας σας στα αγγλικά και φωτοτυπία του διαβατηρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr)  και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου: τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr) .

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕΒ

ALPHA BANK, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 120-00-2002-008680, IBAN GR14 0140 1200 1200 0200 2008 680

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 146 / 480165-26, IBAN GR 98 0110 1460 0000 1464 8016 526

EUROBANK- ERGASIAS A.E., ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0025.43.0200882940, ΙBAN GR 5402600250000430200882940

ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E., ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5049-072364-535, IBAN GR22 0172 0490 0050 4907 2364 535

Διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην INHORGENTA MUNICH 2020!

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει για πρώτη φορά Επιχειρηματική αποστολή με Έλληνες και Κύπριους συμμετέχοντες στην INHORGENTA MUNICH 2020!

H μεγαλύτερη διεθνής έκθεση στον τομέα των κοσμημάτων και ρολογιών θα διεξαχθεί από τις 14.02. έως τις 17.02.2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Πρόκειται για την 47η INHORGENTA MUNICH, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και με μεγάλη επιτυχία και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει αναλάβει τη διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων στην κλαδική έκθεση.

Η INHORGENTA MUNICH είναι το βαρόμετρο για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας. Εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται και μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα, καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος. Την έκθεση πλαισιώνει ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών και συναντήσεων πάνω στα θέματα και στις ανάγκες του κλάδου.

Η έκθεση είναι ανοικτή μόνο για κλαδικούς επισκέπτες. Στη διοργάνωση INHORGENTA MUNICH 2019, καταμετρήθηκαν 27.000 εμπορικοί επισκέπτες από 70 χώρες, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό προήλθε από χώρες εκτός Γερμανίας, όπως Αυστρία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Ρωσία και Ισραήλ. Οι 1052 εκθέτες, από 41 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε μία εκθεσιακή επιφάνεια 65.000 τ.μ., ανάμεσα σε αυτούς και 25 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας. Για τον Έλληνα κοσμηματοπώλη η INHORGENTA MUNICH αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσει την παραγωγή κοσμημάτων σε άλλες χώρες, ενώ ο κατασκευαστής μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα σχέδια και τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς μόδας στο κόσμημα.

Συνολικά, η διεθνικότητα της έκθεσης ήταν κι αυτή τη φορά πολύ υψηλή. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με το μεγάλο αριθμό παραγγελιών και συμφωνιών που κλείστηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μεγάλη απήχηση είχε η δεύτερη εμφάνιση του νέου ΙΝΗΟRGENTA AWARD από μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή.

Το 2020 η έκθεση δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 3 χρόνια (INHORGENTA Brand New), σε σχεδιαστές και χρυσοχόους με θεματικά concepts (Concepts Forum), σε αργυροχόους (Silversmiths Forum), σε σχεδιαστές (Designarea), σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από την ψηφιοποίηση (INHORGENTA Digitize) αλλά και σε κολλέγια και πανεπιστήμια (INHORGENTA Campus), να παρουσιάσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα C2), τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά καρτών εισόδου με μειωμένη τιμή θα βρείτε online στην ιστοσελίδα www.inhorgenta.com . Για όσους αγοράσουν online την Inhorgenta Munich Card τους παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη του Μονάχου, επίσης τυγχάνουν και άλλων ειδικών προνομίων.

Πληροφορίες για την Επιχειρηματική αποστολή στην INHORGENTA MUNICH 2020, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr

 


 

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη  της Τουρκίας 19-22 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 22 Φεβρουαρίου   2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « HOTEL EQUIPMENT AND ENTERTAINMENT ACCOMMODATION TECHNOLOGIES FAIR » από την εταιρία  GL Platform Fuar Ltd. Şti.  και στην Τουρκία- İzmir – στο  İzmir Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.  Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Ξενοδοχειακός ιματισμός, έπιπλα ξενοδοχείου, εξοπλισμός κουζίνας, εξοπλισμός ψύξεις, πλυντηρίων, Συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίας,  κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, πισίνες, τζακούζι, ειδών καθαρισμού πισίνας, ειδών αθλητισμού, spa. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (18 - 21 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 - 21 Φεβρουαρίου  2020 )  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://horecafuar.com/ . Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.  Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική  αίτηση και να  την στείλουν Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 05.02.2019 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 19-23 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 23 Φεβρουαρίου  2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « School, Statıonεry, Paper, Offıce Supplıes  And Toy Faır » από την εταιρία  Tüyap Fuarcilik A.S.  και στην Τουρκία- ΙSTANBUL – στο Tüyap Fair Convention and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Σχολικών, Γραφικής Ύλης, Χαρτικών, Ειδών Γραφείου και Παιχνιδιών.  Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 18 - 21 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 18 - 21 Φεβρουαρίου  2020  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://kirtasiyeofisfuari.com/en/ .  Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 05.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr    

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 20-23 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 20 - 23 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « Μοτοσυκλέτας, Ποδηλάτων και Αξεσουάρ » από την εταιρία  Messe Frankfurt   και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  İSTANBUL EXPO CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Μοτοσυκλετών, ποδηλάτων, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ένδυσης, υπόδησης. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 19 - 22 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 19 - 22 Φεβρουαρίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/en.html .      Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.

  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 05.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr   

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 27-29 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 27 - 29 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL İSTANBUL YARN FAIR » από την εταιρία   Tüyap Trade Fairs  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  Tüyap Fair, Convention and Congress  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Νημάτων, κατασκευαστές υφασμάτων, καλτσών, εσωρούχων και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (  26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://iplikfuari.com/en/ .         Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 12.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr     

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 27-29 Φεβρουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «17th International Istanbul Yarn Fair» με θέμα τα διάφορα είδη νημάτων,  στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, στις 27-29 Φεβρουαρίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 27-29 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 27 - 29 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «MODEST FASHION EXHIBITION » από την εταιρία   Federal Fuar LTD. STI  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  Istanbul  Congress  Center  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:Έτοιμα Ρούχα. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (  26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.lifestyle-turkey.com/ / .         Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 12.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr.      

 


ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 04-07  Μαρτίου 2020


 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 04-07 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «INTERNATIONAL WINDOWS FAIR» από την εταιρία   Tuyap tum Fuarcilik yapim A.S και στην Τουρκία- İSTANBUL –στο Tüyap Fair, Convention and Congress  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: PVC παραθύρων κατασκευαστές, εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμπορους, αξεσουάρ παραθύρων, Εγκαταστάτες συστημάτων πρόσοψης, Κατασκευαστικές εταιρείες , αρχιτέκτονες και μηχανικοί. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 03-06 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (  03-06 Μαρτίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://eurasiawindowfair.com/.     Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 19.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr.      

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 12-15 Μαρτίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «WIN EURASIA Istanbul

2020 | Leading Trade Fairs of the Manufacturing Industry», 6 εμπορικές εκθέσεις μαζί με την ίδια στέγη: Μεταλλουργία Ευρασία, Συγκόλληση Ευρασία, Τεχνολογία Επιφανειών Ευρασία, IAMD Ευρασία (Ολοκληρωμένο Αυτοματισμό, Κινηματογράφηση και Drive), Electrotech Ευρασία, CeMAT Ευρασία, 12-15 Μαρτίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 20/02/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη  της Τουρκίας 19-20  Μαρτίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, Μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 20 Μαρτίου  2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση  « CO-MATCHING BROKERAGE EVENT » από το KOCAELİ CHAMBER OF INDUSTRY και στην Τουρκία – İzmit   με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Οχημάτων, μετάλλων και μηχανημάτων, πλαστικά, ελαστικά, χημικών, κατασκευή και δομικά υλικά, ενέργεια, περιβάλλον, ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

Παράλληλα με την εκδήλωση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 18 - 21 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 - 21 Μαρτίου 2020  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://co-matching2020.b2match.io/ .   

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Τούρκικη Πρεσβεία.

Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 04.03.2020 στο e-mail :  thessaloniki@trade.gov.tr .


 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 19-21  Μαρτίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, Μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 21 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL PAINT AND SURTECH EXHIBITION » από την εταιρία    Artkim Fuarcılık A.Ş  και στην Τουρκία-  – στο  İstanbul Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Συστήματα και εξοπλισμός για βαφή, Επίστρωση και επίστρωση πηνίου, Συστήματα εφαρμογών και πιστόλια ψεκασμού, Τεχνολογίες αυτοματισμού, Αλουμινίου και Γαλβανικής Βιομηχανίας, Βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 18 - 21 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 - 21 Μαρτίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.turkcoat-paintistanbul.com/ .

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Τούρκικη  Πρεσβεία.

 Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 04.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 19-22 Μαρτίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «50th ISTANBUL INTERNATIONAL JEWELRY, WATCH & EQUIPMENT FAIR», με θέμα : Κοσμήματα, ρολόγια, μηχανήματα κοσμημάτων. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 21/02/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Το 2020 θα πραγματοποιηθούν 112 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία, 4  διεθνείς εκθέσεις στο Hong Kong και 1 έκθεση στην Αμερκή. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

 

Επιχειρηματική Αποστολή σε Μεξικό, Παναμά και Χιλή (01-06.04.2020)

 

Η Β8 Διεύθυνση – Επιχειρηματικής Ανάπτυξης  του Υπουργείου Εξωτερικών μας πληροφορεί για τη διεξαγωγή επιχειρηματικής αποστολής από τον ΣΕΒ, τον ΣΕΒΕ και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, του ΕΒΕΑ, του ΠΣΕ και του ΣΕΚ στο Μεξικό (Πόλη του Μεξικού), τον Παναμά (Πόλη του Παναμά) και την Χιλή (Σαντιάγο) από 1 έως 6 Απριλίου τ.ε. Σημειώνεται ότι την επιχειρηματική αποστολή θα συνοδεύσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, ενώ θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου τ.ε. στις ιστοσελίδες του ΣΕΒ, του ΣΕΒΕ και του Enterprise Greece. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr)   και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου: τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr).


 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020
 

 

air cargo forum Miami, Μαϊάμι (10. – 12.11.2020)

 

το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, για το έτος 2020 ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου και ο Διεθνής Σύνδεσμος Αερομεταφορών των ΗΠΑ (TIACA), έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του air cargo forum Miami, επέκταση της transport logistic. Κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία του Φόρουμ, αποτέλεσε η μεγάλη ζήτηση του κοινού προς τις αερομεταφορές. Θα σας ενδιέφερε η συμμετοχή σας σε Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο ή να λάβετε μέρος σε οργανωμένη Επιχειρηματική αποστολή στο Μαϊάμι; Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα : www.german-fairs.gr . Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.transportlogistic.de .