ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Πληροφοριακό Υλικό
Επιχειρηματικές αποστολές

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 2022

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια 18-21  Ιανουαρίου 2022
Το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα μας ενημερώνει ότι, στις 18-21 Ιανουαρίου 2022  πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Έκθεση «HOTEL EQUIPMENT & FOOD PRODUCT FAIRS 2022» από την Ένωση Εξαγωγέων στην Τουρκία - Aττάλεια με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα εστιατορίου, κουζίνας, πλυντηρίων, fast food, εξαρτήματα υπηρεσιών, ενδύματα προσωπικού, ξενοδοχειακών λευκών ειδών(hotel textile), Έπιπλα, Συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίας, αίθουσες συνεδρίου, κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, κήπου, εξαρτημάτων πλαζ, ειδών καθαρισμού, αξεσουάρ για πισίνες, τζακούζι, ειδών καθαρισμού πισίνας, διασκέδασης, ανελκυστήρων για αναπήρους, ειδών αθλητισμού, spa, ομορφιάς, ειδών κομμωτηρίου, – καθώς και στον τομέα των κλαδικών εκδόσεων, και γαλακτοκομικά προϊόντα,  κρεατικά προϊόντα, φυτικό έλαιο, κατεψυγμένα τρόφιμα, όσπριο,  μπαχαρικά και φυσικά προϊόντα, σοκολάτες και άλλα γλυκά, μαρμελάδα, ξηροί καρποί, πρόσθετες ουσίες και συντηρητικά.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (17-20 Ιανουαρίου 2022) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (17-20 Ιανουαρίου 2022) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (17-20 Ιανουαρίου 2022) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Hotel Equipment (anfashotelequipment.com)

Anfaş FoodProduct (anfasfoodproduct.com)

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 07.01.2022 στο e-mail   atina@trade.gov.tr


MΑΡΤΙΟΣ 2022

 

Επιχειρηματική αποστολή στο  Ρίμινι στην  Ιταλία  από 12 έως 16 Μαρτίου 2022

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο του Ρίμινι (I.E.G. SpA) διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως SIGEP(12-16.03.2022, https://www.sigep.it/), στo Ρίμινι (Ιταλία).

Η εν λόγω παγκοσμίου φήμης έκθεση περιλαμβάνει τους εξής τομείς:

GELATO

CONFECTIONARY

CHOCOLATE

COFFEE

BAKERY

PASTA & PIZZA

Στο παρακάτω Link θα καταχωρίσετε τα στοιχεία της εταιρείας σας και θα σημειώσετε το maximum είκοσι(20) προϊόντα που επιθυμείτε να βρείτε στην έκθεση από τον on-line κατάλογο.

http://buyers.iegexpo.it/sig22/en/step0?agente=1512256

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, το Επιμελητήριο  προσφέρει για ένα (1) άτομο από την κάθε εταιρεία το ακόλουθο πακέτο υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει:

Φιλοξενία για 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για ένα (1) άτομο

·         Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και καθημερινά από το ξενοδοχείο στην έκθεση

·         Ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα στην έκθεση

·         Δωρεάν είσοδο στην έκθεση

·         Κατάλογο εκθετών

·         Συναντήσεις b2b με αντίστοιχες ιταλικές εταιρείες

·         Διερμηνέα σε περίπτωση που δεν ομιλείτε άπταιστα την Αγγλική ή την Ιταλική γλώσσα και μόνο για την ημέρα των b2b συναντήσεων

Η εταιρεία επιβαρύνεται μόνο το Αεροπορικό εισιτήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο κα Μπέττυ Μακρή (Τηλ:2310.947744,947844 ή μέσω e-mail betty@italchamber.gr)

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Bursa της Τουρκίας  από 21 έως 26 Μαρτίου 2022

To Ελληνο-Τούρκικο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί από 21 έως 26 Μαρτίου 2022 επιχειρηματική αποστολή στην Bursa της Τουρκίας και καλύπτουν το

· Το κόστος σε 4* ξενοδοχείο για 3 διανυκτερεύσεις

· Δωρεάν  είσοδο στην έκθεση.

·  Μεταφορά από το Αεροδρόμιο της Κων/πόλης στη BURSA και επιστροφή.

·  Μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο & επιστροφή εφόσον η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 500 μέτρα.

Για τις εταιρίες οι οποίες επιθυμούν να επισκεφθούν την Έκθεση   όλων των ειδών Επίπλων.

Μοντέρνων, Κλασικών, Αvant-garde, Επίπλων σπιτιού, Επίπλων κήπου κ.λπ. θα παρακαλούσα την καταβολή  100 ευρώ για 1 άτομο ή 185 ευρώ για 2 άτομα της ίδιας εταιρίας, σε δίκλινο δωμάτιο.
Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ.
Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν την Έκθεση εντελώς δωρεάν.
Για τις συνθήκες μετακίνησής σας λόγω COVID 19 παρακαλώ συμβουλευτείτε τον επισυναπτόμενο φάκελο 
εδώ TRAVEL INSTRUCTIONS.
Παρακαλούμε επίσης να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής 
εδώ  και να τη στείλετε  στο email: info@etee.gr  & chamber@etee.gr

Για να κάνετε αίτηση εγγραφής μέλους δείτε εδώ
Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660.
(IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660)

Σχετικά πληροφορίες για το  Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση  μπορείτε να βρείτε στα email: info@etee.gr ,chamber@etee.gr .στο sitewww.etee.gr στα τηλέφωνα : 2110134909-10 / 2112161672


 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 2021

 

 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021


 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη 20 έως 28 Φεβρουαρίου 2021

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία,

πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της  Έκθεσης CAMP & CARAVAN ISTANBUL και καλύπτουν:

1.             Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό.

2.             Δωρεάν είσοδο στην έκθεση.

3.             Μεταφορά από το ξενοδοχείο προς τον εκθεσιακό χώρο και αντιστρόφως καθημερινά.

Οι εταιρίες που επιθυμούν να επισκεφθούν την Έκθεση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής και να την στείλουν στο email: info@etee.gr , chamber@etee.gr .

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επισκεφθούν όσες Εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, θα παρακαλούσα την καταβολή  70 ευρώ ανά άτομο η 120 ευρώ για 2 άτομα της ίδιας εταιρίας. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660.

(IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660).

ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία των εκθέσεων «Anfas Food Product & Beverage Antalya» και «Anfas Hotel Equipment Antalya» -που θα πραγματοποιηθούν από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2021 στην Antalya της Τουρκίας- πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια των ανωτέρω εκθέσεων και καλύπτουν:

Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Β. Δωρεάν είσοδο στην έκθεση.

Γ. Δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο στην έκθεση και αντιστρόφως.

Οι εταιρίες που επιθυμούν  να επισκεφθούν τις ανωτέρω εκθέσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται εδώ και να την στείλουν στα e-mail:  info@etee.gr , chamber@etee.gr . Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν εκτός της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική. Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ,  χρειάζεται η καταβολή  70 ευρώ ανά άτομο ή 120 ευρώ για 2 άτομα της ίδιας εταιρίας. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην  ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660. (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660).

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Επιχειρηματική Αποστολή στo Kίεβο 8-11 Νοεμβρίου 2021 - Προθεσμία έως 1/10/2021

 

To  ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒΕ  και ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το Ukrainian Chamber of Commerce and Industry και την Piraeus Bank Ukraine και την υποστήριξη του Οργανισμού Enterprise Greece,  του Ukrainian League of Industrialists and Entrepreneurs (ULIE), του ICC Ukraine και του ΕΒΕΘ, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στο Κίεβο/Ουκρανία, με αναχώρηση την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και επιστροφή την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 . Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν οι κλάδοι: των τροφίμων και ποτών, των δομικών υλικών-κατασκευών, των χημικών και των φαρμακευτικών προϊόντων, των ιατρικών συσκευών-εξοπλισμού και των αγροτικών μηχανημάτων-εξοπλισμού.
 Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε να συμπληρώσετε έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 τη δήλωση συμμετοχής εδώ. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής: Μέλη ΣΕΒΕ, ΣΕΒ, ΕΒΕΑ: 300€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 200€. Μη Μέλη ΣΕΒΕ, ΣΕΒ, ΕΒΕΑ: 500€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 350€. Το ποσό αυτό καλύπτει:

 

  • Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ στο Κίεβο.
  • Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Κιέβου με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο μόνο).
  • Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις (από και προς το προτεινόμενο ξενοδοχείο μόνο)
  • Δεξίωση στην οικία του Πρέσβη τη Δευτέρα 8/11, ελαφρύ γεύμα την Τρίτη 9/11, δείπνο διοργανωτών την Τρίτη 9/11

Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr ), τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου, τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr )  και το ΕΒΕΑ (κα Τίνα Ρέτζεκα,  τηλ. 210 338 2342, email. tretzeka@acci.gr  ).  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ  Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από την Αίγυπτο και b2b συναντήσεις στο ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – ΕΒΕΑ σε συνεργασία με τον Αιγυπτιακό Οργανισμό Νέων Επιχειρηματιών (Egyptian Junior Business Association, EJB), θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, Business Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Αιγύπτου στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος). Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα.
 Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Αιγύπτου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων και Αιγυπτίων επιχειρηματιών. Σημειώνεται ότι ο EJB είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και επιτυχημένους οργανισμούς στην Αίγυπτο με 500 περίπου μέλη από όλους σχεδόν τους κλάδους και έχει ως στόχο την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη.
 Οι  επιχειρήσεις από την Αίγυπτο που θα συμμετάσχουν στα B2B meetings δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: κατασκευές, κλωστοϋφαντουργία, εκπαίδευση, ενέργεια, εμπόριο λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων κ.ά. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ.
 Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο Business Forum, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.
*Σημειώνεται ότι γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.
*Προϋπόθεση για τη συμμετοχής σας είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ
(Τ. 210 3382 342, 252).


 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 2020


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020


Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, 08 - 11 Ιανουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ International Istanbul Children Baby Maternity Industry Expo στις 08 - 11 Ιανουαρίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες με πρωινό, το κόστος μεταφοράς από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντιστρόφως καθημερινά καθώς και δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr ή στο fax: 2110127466. Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα,  το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η συμμετοχή στην έκθεση για παλιά και νέα μέλη του Επιμελητηρίου είναι έως δύο άτομα. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετέχουν σε όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr, https://www.cbmeturkey.com/  .

 
 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, 08 - 11 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ International Istanbul Children Baby Maternity Industry Expo στις 08 - 11 Ιανουαρίου 2020. Το Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 5 αστέρων για 3 νύχτες με πρωινό.Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: thessaloniki@trade.gov.tr . Για περισσότερες πληροφορίες: site: https://www.cbmeturkey.com/

 


 

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια  της Τουρκίας 15 – 18  Ιανουαρίου 2020

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  15 – 18 Ιανουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Γενική Εμπορική  Έκθεση   «HOTEL EQUIPMENT 2020» και «FOOD PRODUCT 2020» από την Ένωση Εξαγωγέων στην Τουρκία – Αττάλεια με επιχορήγηση του σχετιζόμενοι φορέα εξαγωγής.   . Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς εστιατορίου, κουζίνας, fast food, εξαρτήματα υπηρεσιών, ενδύματα προσωπικού, ξενοδοχειακών λευκών ειδών, έπιπλα, συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίες, κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, κήπου, εξαρτημάτων πλαζ, ειδών καθαρισμού, αξεσουάρ για πισίνες, ανελκυστήρων για αναπήρους, ειδών αθλητισμού, spa, κομμωτηρίου, κλαδικών εκδόσεων, γαλακτοκομικών προϊόντων, τροφίμων. Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (14-17 Ιανουαρίου 2020)  το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (14-17 Ιανουαρίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.anfashotelequipment.com .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στην Πρεσβεία της Τουρκίας το αργότερο μέχρι τις 30.12.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@tigaret.gov.tr

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια της Τουρκίας 15-18 Ιανουαρίου 2020

 

Το  Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της  Διεθνής Έκθεσης  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ(31TH INTERNATIONAL HOSPITALITY INDUSTRY EQUIPMENT EXHIBITION) στην Αττάλεια της Τουρκίας, στις 15-18 Ιανουαρίου 2020 και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ANTALYA EXPO CENTER. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: εστιατορίου, κουζίνας, πλυντηρίων, fast food, εξαρτήματα υπηρεσιών, ενδύματα προσωπικού, ξενοδοχειακών λευκών ειδών(hotel textile), Έπιπλα, Συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίας, αίθουσες συνεδρίου, κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, κήπου, εξαρτημάτων πλαζ, ειδών καθαρισμού, αξεσουάρ για πισίνες, τζακούζι, ειδών καθαρισμού πισίνας, διασκέδασης, ανελκυστήρων για αναπήρους, ειδών αθλητισμού, spa, ομορφιάς, ειδών κομμωτηρίου  . Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Το Προξενείο  σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες  λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (14-17 Ιανουαρίου 2020). ). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Επιχειρηματική αποστολή στην Αττάλεια της Τουρκίας, 15-18 Ιανουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια των Διεθνών Εκθέσεων « Antalya International Trade Exhibition for Food and beverage» και « International trade fair for the hospitality industry and decoration». Η πρώτη ασχολείται με το κρέας, την αρτοποιία, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το τσάι τον καφέ και τα μηχανήματα, αλιεύματα, μηχανήματα ψύξης ,φρέσκα φρούτα, εργαστήρια τροφίμων , αλκοολούχα ποτά κ.λπ.  και η δεύτερη με τη βιομηχανία Φιλοξενίας και Διακόσμησης. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, μεταφορά από το Αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντιστρόφως, το κόστος μεταφοράς από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντιστρόφως καθημερινά καθώς και δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετέχουν σε όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους.  Για τις Εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν70 €/ άτομο η 120€ για δύο άτομα της ίδιας εταιρίας. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 16-18 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία ITKIB  πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνής ‘Εκθεσης «LEATHER AND FASHION FAIR» στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Istanbul Congress Center, 16-18 Ιανουαρίου 2020. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Δερμάτινα , γούνα, έτοιμο ρούχο, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα, κοσμήματα, κασμίρ, πλεκτά.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.  .

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.  Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 15-18 Ιανουαρίου 2020). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 30.12.2019 στο email: Thessaloniki@trade.gov.tr .

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέριες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.leshowistanbul.com/english/index.html

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη  της Τουρκίας 21 – 23  Ιανουαρίου 2020

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  21 – 23 Ιανουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Δερμάτινων Ενδυμάτων  «LEATHER AND MORE» στην Τουρκία – Σμύρνη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίας της Τουρκίας. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς ανδρική και γυναικεία δερμάτινη ένδυση. Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (20-23 Ιανουαρίου 2020)  το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (20-23 Ιανουαρίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών).  Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίας της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την  Πρεσβεία της Τουρκίας .

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://leatherakdmore.izfas.com.tr/home  .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στην Πρεσβεία της Τουρκίας το αργότερο μέχρι τις 06.01.2020 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@tigaret.gov.tr


Επιχειρηματική αποστολή στην  Σμύρνη της Τουρκίας 21-24 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνής ‘Εκθεσης « IF WEDDING FASHION» στην  Σμύρνη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Izimιr International Fair Center, 21-24 Ιανουαρίου 2020. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ΝΥΦΙΚΩΝ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΑΤΩΝ. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.   Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 20-23 Ιανουαρίου 2020). ). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 06.01.2020 στο email:  thessaloniki@trade.gov.tr.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέριες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://ifwedding.izfas.com.tr/

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 21-26 Ιανουαρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνής ‘Εκθεσης « ISTANBUL FURNITURE FAIR» στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Istanbul Expo Center/Cnr Expo , 21-26 Ιανουαρίου 2020. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.   Το Τουρκικό Προξενείο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 20-23 Ιανουαρίου 2020). ). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 06.01.2020 στο email:  thessaloniki@trade.gov.tr.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέριες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cnrimob.com/

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 30/01-02/02/ 2020

 

Το Ελληνικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σας καλεί να συμμετέχετε ως εκθέτες στην μεγαλύτερη Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας την «24th East Mediterranean International Tourism and travel Exhibition»,  που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του TÜYAP Fair and Congress Center στις 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020. Μια εκ των κορυφαίων Τουριστικών Εκθέσεων στο κόσμο η EMITT προσελκύει ετησίως πάνω από 60.000 Επαγγελματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας καθώς και Τουρίστες που αναζητούν νέες ευκαιρίες στο χώρο, Προορισμούς και Εταιρείες Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.  Η EMITT είναι μια πολύτιμη επαγγελματική Έκθεση που προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας στην Τουρκία αλλά και στις Διεθνείς Τουριστικές Αγορές. Κάθε χρόνο, δημιουργούνται καινούριες συνεργασίες μέσω της EMITΤ. Ως εκθέτες θα συνεργαστείτε με πλήθος κορυφαίων Επαγγελματιών της Τουριστικής Βιομηχανίας, αγοραστές-κλειδιά, με κύριο στόχο να βρείτε νέες ευκαιρίες και προϊόντα, καθώς και μεγάλο αριθμό τουριστών, δίνοντας σας τη μοναδική ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας απευθείας στον καταναλωτή.

Στην EMITT δίνουν το παρόν: 1200 Εκθέτες από 94 χώρες , 13.875 Επαγγελματίες επισκέπτες και 16.662 Ιδιώτες επισκέπτες. Με κορυφαίες τις: Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρος, Ινδία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Γερμανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αζερμπαϊτζάν, Αλγερία καθώς και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι επισκέπτες αναζητούν κυρίως: Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες και Εξοπλισμό, Υπηρεσίες Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Υγείας, Διοργανωτές Εκδηλώσεων και Εταιρίες; Μεταφορών Προσώπων.

Τελευταία Ημερομηνία συμμετοχής: 10/01/2020 .  Για Πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Αγγελίνα Παπαϊωάννου  στο 2117000264- 7 η στα email: exhibitors@etee.gr ή fairs@etee.gr.

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020


 

Επίσκεψη Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Επιχειρηματική Αποστολή στο Κουβέιτ (3-4 ή 10-11 Φεβρουαρίου 2020)

 

Σε συνέχεια της από 21/11 ανακοίνωσής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Κουβέϊτ  σχετικά με την διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στο Κουβέιτ, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, μας ενημερώνουν ότι αυτή μετατέθηκε  για ένα από τα διήμερα 3-4 ή 10-11 Φεβρουαρίου 2020. Η αλλαγή ημερομηνιών οφείλεται στην παραίτηση της προηγούμενης Κουβετιανής κυβέρνησης αμέσως μετά τον προσδιορισμό των αρχικών ημερομηνιών και τον ορισμό νέας τις τελευταίες ημέρες. Το ακριβές διήμερο αναμένεται να προσδιορισθεί από την Κουβεϊτιανή κυβέρνηση πολύ σύντομα, οπότε θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και πρόσκληση συμμετοχής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης και αποστολής θα διοργανωθεί επιχειρηματικό φόρουμ, και θα εξασφαλισθούν Β2Β συναντήσεις, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ. Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στους εξής τομείς:

● Ενέργεια

● Έργα υποδομής - δομικά υλικά

● Προστασία περιβάλλοντος - δίκτυα υδάτων - διαχείριση αποβλήτων

● Λιμενικά έργα και διαχείριση λιμένων

● Φαρμακευτικά - παραφαρμακευτικά προϊόντα - ιατρικές υπηρεσίες

● Τρόφιμα - μη αλκοολούχα ποτά

● Αγροτική παραγωγή και οργάνωση εγκαταστάσεων

● Βιομηχανικά προϊόντα

● Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYkKYdvxU8l9o-e5_6RaCNy6DNdhLmek2GkMUvRdYtk3W1rw/viewform

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το

Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας - Κουβέιτ, τηλ. 698-6009934, email: executiveofficer@greecekuwaitbc.org  .

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στα Άδανα της Τουρκίας 05-08 Φεβρουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «TEXTILE & REDY CLOTHING FAIR 2020» με θέμα: Έτοιμα Ανδρικά & Γυναικεία ρούχα. Πλεκτά - Εσώρουχα - Κάλτσες, Βράδυνα φορέματα, Τζην - Υφαντά υφάσματα,  Τεχνικά υφάσματα, Παπούτσια, Leathercraft. Δερμάτινα Ρούχα  αξεσουάρ διάφορα είδη νημάτων,  στα Άδανα της Τουρκίας, στις 05-08 Φεβρουαρίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 28/01/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή σε Μαλαισία και Φιλιππίνες, 9 - 14 Φεβρουαρίου 2020

 

Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Enteprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, του ΕΒΕΑ, του ΠΣΕ και του ΣΕΚ, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ) και τις Φιλιππίνες (Μανίλα), από την Δευτέρα 10.2 έως την Πέμπτη 13.2.2020, με αναχώρηση το Σάββατο 8.2 και επιστροφή στην Αθήνα το Σάββατο 15.2.2020. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης. Τα επιχειρηματικά φόρα και οι Β2Β συναντήσεις θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τα Ιταλικά Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια των δύο χωρών. Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, τη σχετική δήλωση εδώ. https://docs.google.com/forms/d/1Uv02mojAHD67uK6jgV699qEhjTIYbK2w63tgljrRupI/viewform?edit_requested=true . Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή σε Μαλαισία/Φιλιππίνες». Παρακαλούμε να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής: Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ: 500€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρείας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 250€. Μη Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ: 750€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρείας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 375€. Το ποσό αυτό καλύπτει: Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & των επιχειρηματικών φόρα σε Μαλαισία και Φιλιππίνες. Τις μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια των δύο χωρών με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).  Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις. Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες. Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά τη καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρείες. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 1 μήνα πριν την αποστολή, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται. ΔΙΑΜΟΝΗ: Σχετικά με τη διαμονή στην Μαλαισία, προτείνεται το ξενοδοχείο RitzCarlton (https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/malaysia/kuala-lumpur?) . Η ειδική γκρουπ τιμή ανά διανυκτέρευση από 9/2/2020 έως 12/2/2020 είναι 120€/Single deluxe room. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και το πρωινό. Σχετικά με τη διαμονή στις Φιλιππίνες, προτείνεται το ξενοδοχείο Shangrila (https://www.shangri-la.com/en/manila/makatishangrila/) . Η ειδική γκρουπ τιμή ανά διανυκτέρευση από 12/2/2020 έως 14/2/2020 είναι 160€/ Deluxe single room.  Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και το πρωινό. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη στο 211 1204308, 6932 588158, esamoili@norstar.gr . Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Προτείνονται οι ακόλουθες πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ημερομηνία                Αριθμός Πτήσης  Δρομολόγιο          Ώρα Αναχώρησης – Ώρα Άφιξης. Σάββατο 08.02          TK1894 Turkish Airlines. Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη             21:40 – 00:05, Σάββατο 08.02          TK184 Turkish Airlines.  Αθήνα – Κωνσταντινούπολη 21:40 – 00:15, Κυριακή 09.02TK 060 Turkish Airlines. Κωνσταντινούπολη – Κουάλα Λουμπούρ                01:35 – 17:15, Τετάρτη 12.02MH 704 Malaysia Αirlines. Κουάλα Λουμπούρ – Μανίλα             12:45 – 16:30, Παρασκευή 14.2       TK 085 Turkish Airlines. Μανίλα – Κωνσταντινούπολη                22:00 – 06:15, Σάββατο 15.2            TK1845

Turkish. Κωνσταντινούπολη – Αθήνα              08:30 – 09:10, Σάββατο 15.2            TK1881 Turkish. Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη                08:20 – 08:55.

Τιμή εισιτηρίου: Το πρακτορείο Norstar μας έχει ενημερώσει ότι η σημερινή τιμή είναι 980€ / άτομο για τις πτήσεις από Αθήνα και 811€ / άτομο για τις πτήσεις από Θεσσαλονίκη. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, οι οποίοι υπόκεινται σε τροποποίηση μέχρι τη στιγμή της έκδοσης των εισιτηρίων. Το πρακτορείο βρίσκεται σε διερεύνηση για τιμή γκρουπ και θα σας ενημερώσει κατά την επικοινωνία μαζί τους. Για την κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω του πρακτορείου Norstar παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ευαγγελία Σαμοΐλη. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στις δύο χώρες, είναι τα διαβατήρια να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδιού. Δεν απαιτείται βίζα και εμβολιασμός για καμία από τις δύο χώρες. Παρακαλούμε να  ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τις τελικές σας κρατήσεις και να μας αποστείλετε σύντομο προφίλ της εταιρείας σας στα αγγλικά και φωτοτυπία του διαβατηρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr)  και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου: τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr) .

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕΒ

ALPHA BANK, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 120-00-2002-008680, IBAN GR14 0140 1200 1200 0200 2008 680

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 146 / 480165-26, IBAN GR 98 0110 1460 0000 1464 8016 526

EUROBANK- ERGASIAS A.E., ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0025.43.0200882940, ΙBAN GR 5402600250000430200882940

ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E., ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5049-072364-535, IBAN GR22 0172 0490 0050 4907 2364 535

 

Διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην INHORGENTA MUNICH 2020!

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει για πρώτη φορά Επιχειρηματική αποστολή με Έλληνες και Κύπριους συμμετέχοντες στην INHORGENTA MUNICH 2020!

H μεγαλύτερη διεθνής έκθεση στον τομέα των κοσμημάτων και ρολογιών θα διεξαχθεί από τις 14.02. έως τις 17.02.2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Πρόκειται για την 47η INHORGENTA MUNICH, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και με μεγάλη επιτυχία και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει αναλάβει τη διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων στην κλαδική έκθεση.

Η INHORGENTA MUNICH είναι το βαρόμετρο για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας. Εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται και μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα, καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος. Την έκθεση πλαισιώνει ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών και συναντήσεων πάνω στα θέματα και στις ανάγκες του κλάδου.

Η έκθεση είναι ανοικτή μόνο για κλαδικούς επισκέπτες. Στη διοργάνωση INHORGENTA MUNICH 2019, καταμετρήθηκαν 27.000 εμπορικοί επισκέπτες από 70 χώρες, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό προήλθε από χώρες εκτός Γερμανίας, όπως Αυστρία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Ρωσία και Ισραήλ. Οι 1052 εκθέτες, από 41 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε μία εκθεσιακή επιφάνεια 65.000 τ.μ., ανάμεσα σε αυτούς και 25 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας. Για τον Έλληνα κοσμηματοπώλη η INHORGENTA MUNICH αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσει την παραγωγή κοσμημάτων σε άλλες χώρες, ενώ ο κατασκευαστής μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα σχέδια και τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς μόδας στο κόσμημα.

Συνολικά, η διεθνικότητα της έκθεσης ήταν κι αυτή τη φορά πολύ υψηλή. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με το μεγάλο αριθμό παραγγελιών και συμφωνιών που κλείστηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Μεγάλη απήχηση είχε η δεύτερη εμφάνιση του νέου ΙΝΗΟRGENTA AWARD από μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή.

Το 2020 η έκθεση δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 3 χρόνια (INHORGENTA Brand New), σε σχεδιαστές και χρυσοχόους με θεματικά concepts (Concepts Forum), σε αργυροχόους (Silversmiths Forum), σε σχεδιαστές (Designarea), σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από την ψηφιοποίηση (INHORGENTA Digitize) αλλά και σε κολλέγια και πανεπιστήμια (INHORGENTA Campus), να παρουσιάσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα C2), τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά καρτών εισόδου με μειωμένη τιμή θα βρείτε online στην ιστοσελίδα www.inhorgenta.com . Για όσους αγοράσουν online την Inhorgenta Munich Card τους παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη του Μονάχου, επίσης τυγχάνουν και άλλων ειδικών προνομίων.

Πληροφορίες για την Επιχειρηματική αποστολή στην INHORGENTA MUNICH 2020, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr

 

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη  της Τουρκίας 19-22 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 22 Φεβρουαρίου   2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « HOTEL EQUIPMENT AND ENTERTAINMENT ACCOMMODATION TECHNOLOGIES FAIR » από την εταιρία  GL Platform Fuar Ltd. Şti.  και στην Τουρκία- İzmir – στο  İzmir Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.  Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Ξενοδοχειακός ιματισμός, έπιπλα ξενοδοχείου, εξοπλισμός κουζίνας, εξοπλισμός ψύξεις, πλυντηρίων, Συστήματα Η/Υ και Τηλεπικοινωνίας,  κλιματισμού, φωτισμού, γεννητριών, πισίνες, τζακούζι, ειδών καθαρισμού πισίνας, ειδών αθλητισμού, spa. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (18 - 21 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 - 21 Φεβρουαρίου  2020 )  (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://horecafuar.com/ . Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.  Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική  αίτηση και να  την στείλουν Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 05.02.2019 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 19-23 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 23 Φεβρουαρίου  2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « School, Statıonεry, Paper, Offıce Supplıes  And Toy Faır » από την εταιρία  Tüyap Fuarcilik A.S.  και στην Τουρκία- ΙSTANBUL – στο Tüyap Fair Convention and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Σχολικών, Γραφικής Ύλης, Χαρτικών, Ειδών Γραφείου και Παιχνιδιών.  Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 18 - 21 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 18 - 21 Φεβρουαρίου  2020  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://kirtasiyeofisfuari.com/en/ .  Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 05.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr    

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 20-23 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 20 - 23 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « Μοτοσυκλέτας, Ποδηλάτων και Αξεσουάρ » από την εταιρία  Messe Frankfurt   και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  İSTANBUL EXPO CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Μοτοσυκλετών, ποδηλάτων, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ένδυσης, υπόδησης. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 19 - 22 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 19 - 22 Φεβρουαρίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/en.html .      Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας.

  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 05.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr   

 

Επιχειρηματική Αποστολή στο Τζιμπουτί 24-28 Φεβρουαρίου 2020

 

Tο Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Επιχειρηματικού  Συμβουλίου για την Αφρική με έδρα τις Βρυξέλλες( EBCAM) το οποίο απαρτίζεται  από 11 ακόμα ευρωπαϊκά επιμελητήρια,  στο οποίο συμμετέχουν ευρωπαϊκές εταιρείες που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες με χώρες της Αφρικής.

Η Ένωση Ανατολικής Αφρικής (EAA, ) μέλος του EBCAM και το ΕλληνοΑφρικανικό  Επιμελητήριο,  σχεδιάζουν  να διοργανώσουν μια επιχειρηματική αποστολή στο Τζιμπουτί και την Αιθιοπία στις  24 – 28 Φεβρουαρίου 2020 και  καλεί τα μέλη του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου και ελληνικές εταιρείες , εάν το επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Οι κλάδοι που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και   προωθούνται από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις του Τζιμπουτί  και της Αιθιοπίας είναι :

Α.  στο  Τζιμπουτί

               ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

               τουρισμού

               εξόρυξης

               χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών

               τηλεπικοινωνιών

               real estate

               υπηρεσίες ναυτιλίας και εφοδιαστικής

 Αντίστοιχα

Β.  στην Αιθιοπία

               ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (αιολική, ηλιακή και γεωθερμική),

               τουρισμού

               εξόρυξης

               έργων υποδομών (μεταφορές και επικοινωνίες) και των τηλεπικοινωνιών

               real estate

               βιομηχανίας και διανομής

               τραπεζών και ασφάλισης 

               υπηρεσιών πληροφορικής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ζαχαρακη Τζένη, Δ/ντρια  Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου,  στο τηλ. 2107297711.

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 27-29 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 27 - 29 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL İSTANBUL YARN FAIR » από την εταιρία   Tüyap Trade Fairs  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  Tüyap Fair, Convention and Congress  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Νημάτων, κατασκευαστές υφασμάτων, καλτσών, εσωρούχων και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (  26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://iplikfuari.com/en/ .         Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 12.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr     

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 27-29 Φεβρουαρίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «17th International Istanbul Yarn Fair» με θέμα τα διάφορα είδη νημάτων,  στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, στις 27-29 Φεβρουαρίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 15/02/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 27-29 Φεβρουαρίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 27 - 29 Φεβρουαρίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «MODEST FASHION EXHIBITION » από την εταιρία   Federal Fuar LTD. STI  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  Istanbul  Congress  Center  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:Έτοιμα Ρούχα. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (  26 - 29 Φεβρουαρίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.lifestyle-turkey.com// .         Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 12.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr.      

 


 

 


ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Επιχειρηματική Αποστολή στη Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 4-7 Μαρτίου 2020

 

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  04-07 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση EURASIA WINDOW 2020 – ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ από την Ένωση Εξαγωγέων Μετάλλων και Μεταλλευμάτων Istanbul (IMMIB) και τη διοργανώτρια εκθέσεων Reed Tüyap Fuarcılık στην Istanbul - Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κατασκευής και εμπορίας παραθύρων, σκιών παραθύρων, συστημάτων προσόψεων και εξαρτημάτων, προφίλ, τεχνολογιών και μηχανημάτων παραγωγής, μονωτικών υλικών, πρώτων υλών και βοηθητικών προϊόντων.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες (03-06 Μαρτίου 2020) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 03-06 Μαρτίου 2020 το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 03-06 Μαρτίου 2020 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://eurasiawindowfair.com/

Παρακαλούνται όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  , ώστε να τους προμηθευθούν την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  στο το αργότερο μέχρι τις 19.02.2020 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στη Σμύρνη της Τουρκίας 4-8 Μαρτίου 2020

 

 

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  4-8 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η MODEKO 2020- 31η Έκθεση ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΓΡΑΦEΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ στην Τουρκία –  ΣΜΥΡΝΗ, στον εκθεσιακό χώρο με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Έπιπλα σπιτιού και γραφείου, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες (3-6 Μαρτίου 2020)  και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (3-6 Μαρτίου 2020) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (3-6 Μαρτίου 2020) (διαμονή 3 νυχτών).              

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://www.modekofair.com/en/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  το αργότερο μέχρι τις 19.02.2020 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@trade.gov.tr .  

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Σερβία, 4-6 Μαρτίου 2020,  Βελιγράδι

 

 

 

 

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν  Επιχειρηματική Αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας το διάστημα 4-6 Μαρτίου 2020. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βελιγράδι και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερβίας. Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι κυρίως: τρόφιμα,  κατασκευές - δομικά υλικά,  καινοτομία & τομέας πληροφορικής (ICT), εφοδιαστική αλυσίδα και  φαρμακευτικά  προϊόντα - καλλυντικά. Το Eπιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2020 όπου θα διεξαχθούν οι  διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και σέρβικες επιχειρήσεις, στο ξενοδοχείο Metropol Palace , 5* , Bulevar kralja Aleksandra 69, Βελιγράδι. Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τον πρώτο εκπρόσωπο κάθε εταιρείας ανέρχεται: στο ποσό των €150 για τα μέλη του ΕΒΕΑ, στο ποσό των €250 για τα μη μέλη.  Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο, το επιπλέον κόστος είναι  €75 για τα μέλη του  ΕΒΕΑ και €125 για τα μη μέλη (50% έκπτωση σε κάθε επιπλέον συμμετέχοντα). Το ποσό αυτό καλύπτει: •       Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του Επιχειρηματικού Forum , •                Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο). Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες. Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά την καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Tο EBEA δεν εγγυάται εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρείες που δεν θα έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση της αποστολής. Επίσης, όσες εταιρείες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις στο χώρο των σερβικών επιχειρήσεων, εφόσον οι τελευταίες τις αποδεχτούν, θα πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι το ανάλογο κόστος μετακίνησης. Προτεινόμενες Πτήσεις: A3 976  04 MAR 2020   ATH - BEG  1310 1350 , A3 977  06 MAR 2020   BEG - ATH  1435 1720 . Τρέχουσες τιμές:              €150  με χειραποσκευή 8kg, •            €230 με βαλίτσα 23kg και χειραποσκευή 8kg. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε  με την κα Νίκη Κομπότη (πρακτορείο  Check in Greece) στο τηλ: 211.0133800-2, email:

niki.kompoti@checkingreece.gr .   Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικό σας πρακτορείο.    Διαμονή:     Προτεινόμενο ξενοδοχείο: Metropol Palace , 5*, https://www.marriott.com/hotels/travel/beglc-metropol-palace-a-luxury-collection-hotel-belgrade/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2 . Ειδική τιμή για τους συμμετέχοντες στην Επιχειρηματική Αποστολή superior room: €95 (τελική τιμή με φόρους και πρωινό). Για την κράτηση των δωματίων με την ειδική τιμή θα πρέπει να συμπληρώσετε την εν λόγω φόρμα πατώντας  στο https://drive.google.com/file/d/1F1PzK_Hwo2S0f850Y83Z9ixOqU8U2DBS/view  και να την αποστείλετε  έως 10/2/2020 στο email: reservations@metropolpalace.com. Παρακαλείσθε  όπως  ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKoxHeHWN4thARP07ghH0nyOC-QWYK50TRlVo4BIzrLGc4Aw/viewform στα αγγλικά, στέλνοντας επιπλέον και σύντομο  profile  της στα αγγλικά στο email: tretzeka@acci.gr, έως την Δευτέρα 3  Φεβρουαρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (τηλ. 210 3382342-466). Τραπεζικός Λογαριασμό  Ε.B.Ε.Α.  Τράπεζα Πειραιώς: Αριθμός Λογαριασμού: 5050-041544-479, ΙΒΑΝ: GR9501720500005050041544479, Προθεσμία καταβολής: 3/2/2020 . Αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή στην Σερβία» και να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 04-07 Μαρτίου 2020

 

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «INTERNATIONAL WINDOWS FAIR»  04-07 Μαρτίου 2020, παράθυρα, εξαρτήματα, μονωτικά υλικά, αλουμίνια, κουφώματα, γυαλί, στην Κωνσταντινούπολη. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη της Τουρκίας 04-08 Μαρτίου 2020

 

 

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «MODEKO IZMIR 2020»  04-08 Μαρτίου 2020, έπιπλα, στη Σμύρνη. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 04-07  Μαρτίου 2020

 

 

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 04-07 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «INTERNATIONAL WINDOWS FAIR» από την εταιρία   Tuyap tum Fuarcilik yapim A.S και στην Τουρκία- İSTANBUL –στο Tüyap Fair, Convention and Congress  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: PVC παραθύρων κατασκευαστές, εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμπορους, αξεσουάρ παραθύρων, Εγκαταστάτες συστημάτων πρόσοψης, Κατασκευαστικές εταιρείες , αρχιτέκτονες και μηχανικοί. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 03-06 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (  03-06 Μαρτίου  2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://eurasiawindowfair.com/.     Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας.  Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να  την στείλουν στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 19.02.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr.      

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 05-07 Μαρτίου 2020

 

 

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «8TH INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR BUS INDUSTRY AND ACCESSORIES”, 04-06 Μαρτίου 2020 στην Κωνσταντινούπολη. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 5-7 Μαρτίου 2020

 

 

 

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών  05-07 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση BUSWORLD TURKEY 2020 από την HKF Fuarcılık στην Istanbul - Turkey υπό την αιγίδα της Ένωσης Εξαγωγέων της Bursa. Στην έκθεση προσκαλούνται οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους  Οδικών Μεταφορών, Logistics, Ενοικίασης Λεωφορείων, Κατασκευής Ελαστικών, Παραγωγής Λιπαντικών, Εμπορίας Ανταλλακτικών Λεωφορείων κ.α. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες (04-07 Μαρτίου 2020) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας και όχι από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα . Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 04-07 Μαρτίου 2020 το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 04-07 Μαρτίου 2020 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα  .

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://www.busworldturkey.org/ .

 Παρακαλούνται εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα  , ώστε να τους προμηθεύσουν την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν στο εν λόγω  Γραφείο το αργότερο μέχρι τις 19.02.2020 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr   

.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 12-15 Μαρτίου 2020

 

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «WIN EURASIA Istanbul

 

 

2020 | Leading Trade Fairs of the Manufacturing Industry», 6 εμπορικές εκθέσεις μαζί με την ίδια στέγη: Μεταλλουργία Ευρασία, Συγκόλληση Ευρασία, Τεχνολογία Επιφανειών Ευρασία, IAMD Ευρασία (Ολοκληρωμένο Αυτοματισμό, Κινηματογράφηση και Drive), Electrotech Ευρασία, CeMAT Ευρασία, 12-15 Μαρτίου 2020. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 20/02/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη 17-21 Μαρτίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στην «18η Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων» στην Κωνσταντινούπολη και καλύπτουν:

 Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

 Β. Δωρεάν  είσοδο στην έκθεση.

 Γ. Μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο & επιστροφή.

 Οι εταιρίες που επιθυμούν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail  chamber@etee.gr, info@etee.gr

Το 2020 θα πραγματοποιηθούν 112 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία, 4 στο Hong Kong & 1 στην Αμερική.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επισκεφτούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, θα παρακαλούσα την καταβολή  70 ευρώ ανά άτομο η 120 ευρώ για 2 άτομα της ίδιας εταιρίας. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ.

Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660.

(IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη  της Τουρκίας 19-20  Μαρτίου 2020

 

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, Μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 20 Μαρτίου  2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση  « CO-MATCHING BROKERAGE EVENT » από το KOCAELİ CHAMBER OF INDUSTRY και στην Τουρκία – İzmit   με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Στην εκδήλωση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Οχημάτων, μετάλλων και μηχανημάτων, πλαστικά, ελαστικά, χημικών, κατασκευή και δομικά υλικά, ενέργεια, περιβάλλον, ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

Παράλληλα με την εκδήλωση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 18 - 21 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 - 21 Μαρτίου 2020  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://co-matching2020.b2match.io/ .   

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Τούρκικη Πρεσβεία.

Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 04.03.2020 στο e-mail :  thessaloniki@trade.gov.tr .

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 19-21  Μαρτίου 2020

 

 

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, Μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 21 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL PAINT AND SURTECH EXHIBITION » από την εταιρία    Artkim Fuarcılık A.Ş  και στην Τουρκία-  – στο  İstanbul Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Συστήματα και εξοπλισμός για βαφή, Επίστρωση και επίστρωση πηνίου, Συστήματα εφαρμογών και πιστόλια ψεκασμού, Τεχνολογίες αυτοματισμού, Αλουμινίου και Γαλβανικής Βιομηχανίας, Βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω: Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 18 - 21 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18 - 21 Μαρτίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.turkcoat-paintistanbul.com/ .

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Τούρκικη  Πρεσβεία.

 Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης το αργότερο μέχρι τις 04.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 19-22 Μαρτίου 2020

 

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης «50th ISTANBUL INTERNATIONAL JEWELRY, WATCH & EQUIPMENT FAIR», με θέμα : Κοσμήματα, ρολόγια, μηχανήματα κοσμημάτων. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν το κόστος του ξενοδοχείου 4 ή 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες με πρωινό, δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση και μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την στείλουν στο e-mail: fairs@etee.gr. Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής: 21/02/2020. Τα μέλη του ΕΤΕΕ μπορούν να επισκεφθούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν. Το 2020 θα πραγματοποιηθούν 112 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία, 4  διεθνείς εκθέσεις στο Hong Kong και 1 έκθεση στην Αμερκή. Για τις εταιρίες όπου δε είναι μέλη του ΕΤΕΕ, με την επιβεβαίωση της συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν 70 €/ άτομο ή 120 για δύο άτομα. Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ. Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660 (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660). Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.etee.gr , τηλ: 211 7000264-7, e-mail: info@etee.gr , fairs@etee.gr .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 19-22 Μαρτίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή  στην «3η Διεθνή Έκθεση Παιχνιδιού και Βρεφικών Ειδών Παιχνιδιού» στην Κωνσταντινούπολη και καλύπτουν:

 Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

 Β. Δωρεάν  είσοδο στην έκθεση.

 Γ. Μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο & επιστροφή.

 Οι εταιρίες που επιθυμούν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail  fairs@etee.gr

Το 2020 θα πραγματοποιηθούν 112 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία, 4 στο Hong Kong & 1 στην   Αμερική.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επισκεφτούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν.Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, θα παρακαλούσα την καταβολή  70 ευρώ ανά άτομο η 120 ευρώ για 2 άτομα της ίδιας εταιρίας.

Το ανωτέρω ποσό αφορά οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ.Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660. (IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660)

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη  της Τουρκίας 26-29  Μαρτίου 2020

 

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, Μεταξύ των ημερομηνιών 26 - 29 Μαρτίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ » από την εταιρία   Atis Fuarcılık  και στην Τουρκία- İstanbul – στο  İstanbul Fair Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, Μαγειρικά σκεύη, Ενσωματωμένα συστήματα κουζίνας, Αυτοματισμοί οικιακής χρήσης, Ανταλλακτικά σέρβις, οπτικά μέσα. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 25 - 28 Μαρτίου 2020 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 25 - 28 Μαρτίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Για περισσότερες  πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.hefist.com/?lang=en

. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.  O εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 11.03.2020 στο e-mail  

thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 26-29 Μαρτίου 2020

 

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στην «18η Διεθνή Έκθεση για Αρτοποιεία, Μηχανήματα Ζαχαροπλαστικής, Παγωτό, Σοκολάτα και Τεχνολογίες» στην Κωνσταντινούπολη  και καλύπτουν:

Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Β. Δωρεάν  είσοδο στην έκθεση.

Γ. Μεταφορά από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο & επιστροφή.

Οι εταιρίες που επιθυμούν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail  fairs@etee.gr

Το 2020 θα πραγματοποιηθούν 112 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία, 4 στο Hong Kong & 1 στην Αμερική.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επισκεφτούν όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους εντελώς δωρεάν.

Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, θα παρακαλούσα την καταβολή  70 ευρώ ανά άτομο η 120 ευρώ για 2 άτομα της ίδιας εταιρίας. Το ανωτέρω ποσό αφόρα οργανωτικές δαπάνες του ΕΤΕΕ.

 Η κατάθεση γίνεται στην ALPHA BANK στον λογαριασμό 120002002011660.

(IBAN: GR 64 0140 1200 1200 0200 2011 660)

 


 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Επιχειρηματική Αποστολή σε Μεξικό, Παναμά και Χιλή (01-06.04.2020)

 

Η Β8 Διεύθυνση – Επιχειρηματικής Ανάπτυξης  του Υπουργείου Εξωτερικών μας πληροφορεί για τη διεξαγωγή επιχειρηματικής αποστολής από τον ΣΕΒ, τον ΣΕΒΕ και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, του ΕΒΕΑ, του ΠΣΕ και του ΣΕΚ στο Μεξικό (Πόλη του Μεξικού), τον Παναμά (Πόλη του Παναμά) και την Χιλή (Σαντιάγο) από 1 έως 6 Απριλίου τ.ε. Σημειώνεται ότι την επιχειρηματική αποστολή θα συνοδεύσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, ενώ θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου τ.ε. στις ιστοσελίδες του ΣΕΒ, του ΣΕΒΕ και του Enterprise Greece. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr)   και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου: τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr).


 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 02-05 Απριλίου 2020

 

Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ των ημερομηνιών 02 - 05 Απριλίου    2020  πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή  Έκθεση   « AUTOMECHANIKA ISTANBUL» από την εταιρία  Messe Frankfurt   και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  TUYAP Fair, Convention and Congress Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Ανταλλακτικά, Εξαρτήματα, Ηλεκτρονικά, Αξεσουάρ, Επισκευές και συντήρηση αυτοκινήτων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 01 - 04 Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο  Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 01 - 04 Απριλίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://automechanika-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/en.html    

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων  στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα . Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 20.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr .

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Σαμσούντα της Τουρκίας 02-05 Απριλίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 02 - 05 Απριλίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « SAMSUN FURNITURE FAIR » από την εταιρία    Tuyap Fairs   και στην Τουρκία- SAMSUN – στο  Samsun Fair Convention  and Congress Center    με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Οικοδομικά υλικά, προκατασκευές, σκυρόδεμα, Βαφή, Βερνίκι, Αυτοματισμοί κτιρίων, Ανελκυστήρας και Εξοπλισμοί, Μονάδες φωτισμού, Συστήματα Θέρμανσης και Συστήματα ψύξης.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 01 - 04 Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο  Εμπορίου της Τουρκίας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 01 - 04 Απριλίου 2020  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://tuyap.com.tr/en/exhibitions/samsun-construction-construction-tecnologies-construction-and-work-machinery-infastructure-constractors-fair#scope-of-the-fair  

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας  να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 20.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν (7-10.04.2020)

 

ΗΒ8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών  μας γνωρίζει, ότι διοργανώνεται από τον ΣΕΒ, τον ΣΕΒΕ, το ΕΒΕΑ και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΠΣΕ και του ΣΕΚ, επιχειρηματική αποστολή στο Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2020.

Το Επιχειρηματικό Φόρουμ και οι συναντήσεις B2B, θα διοργανωθούν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Προώθησης Εξαγωγών & Επενδύσεων (AZPROMO). Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με την κα. Ευαγγελία Σαμοΐλη, τηλ. 211 1204308, 6932 588158, email: esamoili@norstar.gr   .

 

                                                                              

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 08-09 Απριλίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 08 - 09 Απριλίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « INTERNATIONAL İSTANBUL SMART GRIDS AND CITIES CONGRESS AND FAIR  » από την εταιρία    ΗΗΒ EXPO  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  İstanbul Congress  Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών και Δήμους που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Εθνική και διεθνής νομοθεσία για τα έξυπνα δίκτυα και τις πόλεις,

Πολιτική Πόλεων και Κτιρίων, Σχεδιασμός, Παροχή ενέργειας, Ποιότητα ενέργειας σε έξυπνα δίκτυα, Ανάγκες έρευνας και ανάπτυξης για έξυπνα δίκτυα και πόλεις, κτίρια και συστήματα, Έξυπνα Ηλεκτρικά Δίκτυα και Συστήματα, έξυπνα δίκτυα και συστήματα υδάτων και λυμάτων, έξυπνα δίκτυα φυσικού αερίου, έξυπνα δίκτυα και συστήματα θέρμανσης, Σχεδίαση Μικρών Δικτύων, Πλατφόρμες Δοκιμών, Διανομή και Αυτοματισμοί. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 07 - 10 Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 07 - 10 Απριλίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.icsgistanbul.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 23.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 09-12 Απριλίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9-12 Απριλίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «BEATY EURASIA EXHIBITION» από την εταιρία    Pozitif Fuarcilik AS  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  İstanbul Expo Center –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών  που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Οδοντίατροι, Οδοντικά Εμφυτεύματα, Οδοντοτεχνίτες, Ορθοδοντικοί, Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια, Σχολές Εκπαιδευτών, Φοιτητές και Επιστημονικό Προσωπικό.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 08 - 11 Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 08 - 11 Απριλίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cnridex.com/index.aspx?ln=2

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 27.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

 

 

 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Προύσα  της Τουρκίας 09-12 Απριλίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9-12 Απριλίου 2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «BUILDING CONSTRUCTION MATERIALS, ISTALLATION, HEATING, COOLING, AIR CONDITIONING, NATURAL GAS AND TECHNOLOGIES FAIR» από την εταιρία    Tuyap Fair και στην Τουρκία- Bursa – στο  Tuyap Fair, Convention ad Congress Center   με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών  που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Κατασκευής κτιρίων και δομικών υλικών, θέρμανση, ψύξη, κλιματισμός και φυσικό αέριο.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 08 - 11 Απριλίου 2020 ) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 08 - 11 Απριλίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://bursayapifuari.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 27.03.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr

 

ΜΑΪΟΣ 2020
 Διοργάνωση  Επιχειρηματικής  Αποστολής  στην Γκάνα | 18-22 Μαΐου 2020

 

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, ο ΣΕΒ,  ο ΣΕΒΕ και ο Οργανισμός Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.  (ΜΕΤΚΑ Γκάνα), διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην  Άκκρα της Γκάνα, με αναχώρηση την Δευτέρα 18 Μαΐου και επιστροφή την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης. Το επιχειρηματικό φόρουμ και οι Β2Β συναντήσεις θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τους ακόλουθους φορείς: Ghana Investment and Promotion Center (GIPC), Ghana Export Promotion Authority (GEPA), Ministry of Trade and Industry (MoTI), Ghana Free Zone Authority (GFZA), Association of Ghana Industries (AGI) και Ghana National Chamber of Commerce & Industry.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε να  ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Δευτέρα 16 Μαρτίου, τη σχετική δήλωση στο σύνδεσμο : https://docs.google.com/forms/d/1CMUF6HJRL_xskW6wLDsCzn3uoi7Qr7-EDG45v36J3Z4/viewform?edit_requested=true .

 Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή στη Γκάνα». Παρακαλούμε να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής:

· Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου: 300€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρείας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 150€.

· Μη Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου: 500€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρείας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 250€.

 Το ποσό αυτό καλύπτει:

· Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ στην Άκκρα.

· Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Άκκρα με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).

· Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις.

 Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

 Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά τη καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ, το Enterprise Greece και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρίες.  Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 1 μήνα πριν την αποστολή, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: τηλ. 211 500 6121, email: vmakrigianni@sev.org.gr )  τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου: τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr ) και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο (κα. Τζένη Κοκορομύτη -  Ζαχαράκη : τηλ. 210 729 7711, email. info@helafrican-chamber.gr ).

 

 

 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

 

 

air cargo forum Miami, Μαϊάμι (10. – 12.11.2020)

 

 

 

το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, για το έτος 2020 ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου και ο Διεθνής Σύνδεσμος Αερομεταφορών των ΗΠΑ (TIACA), έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του air cargo forum Miami, επέκταση της transport logistic. Κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία του Φόρουμ, αποτέλεσε η μεγάλη ζήτηση του κοινού προς τις αερομεταφορές. Θα σας ενδιέφερε η συμμετοχή σας σε Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο ή να λάβετε μέρος σε οργανωμένη Επιχειρηματική αποστολή στο Μαϊάμι; Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα :

www.german-fairs.gr . Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.transportlogistic.de .


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020


 

Επιχειρηματική Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας 10-13 Δεκεμβρίου 2020

 

Το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης μας ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 10 - 13 Δεκεμβρίου  2020 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση « 9th INTERNATIONAL MINING, TUNNELING, MACHINERY EQUIPMENT AND HEAVY DUTY VEHICLES FAIR » από την εταιρία     Tüyap Exhibition Group    και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο  TÜYAP FAIR CONVENTION AND CONGRESS CENTER –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.  Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Λατομείων, εξόρυξη, μηχανημάτων λατομείου και βαρέων οχημάτων. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 09 - 12 Δεκεμβρίου 2020 ) το  Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες ( 09 - 12 Δεκεμβρίου 2020 ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://madenturkiyefuari.com/en/    

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την  Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.

 Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να  την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 19.11.2020 στο e-mail   thessaloniki@trade.gov.tr


 

  

  

 

Επιχειρηματική αποστολή στην  BURSA της Τουρκίας από 21 - 26 Μαρτίου  2022

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικο Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, πραγματοποιούν από 21 έως 26 Μαρτίου 2022 2022 στην  BURSA της Τουρκίας  επιχειρηματική αποστολή και καλύπτουν:
 Το κόστος του ξενοδοχείου 4* αστέρων για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.