ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2020
Το ΒΕΘ συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ
Ημερομηνία: 29 Ιουλίου 2020 12:50:00


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου, διοργανώνοντας ομαδική συμμετοχή για τις  επιχειρήσεις μέλη του.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που θα συμμετέχουν, θα βρίσκονται στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η 85η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν δίνεται η δυνατότητα να διαθέτουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της ΔΕΘ προϋποθέσεις.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
 
-να εξοφληθεί η συνδρομή της επιχείρησης του έτους 2020 στο Β.Ε.Θ και το τέλος τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ του έτους 2020
-να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στο ΒΕΘ (public@veth.gov.gr, Fax. 2310232667) η συνημμένη δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου .

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα επιδοτήσει τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στην 85η ΔΕΘ με το ποσό των 400,00 ευρώ για σταντ 12 τ.μ. Σημειώνεται ότι για την εξασφάλιση του χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, τα δε αναλογούντα , ανά επιχείρηση, τ.μ. θα οριστικοποιηθούν μετά την εκδήλωση του συνολικού ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Β.Ε.Θ., τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 271708, email : public@veth.gov.gr