ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2015
To ΒΕΘ πάει... στην πανελλήνια εμπορική έκθεση' Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 2015'
Ημερομηνία: 22 Οκτωβρίου 2015 12:46:41


Δριμύτερη επιστρέφει η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015», που θα διοργανωθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ), στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής. 

Η φετινή έκθεση, με συνδιοργανωτές τη Δ.Ε.Θ.–HELEXPO A.E., την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΔΕΚΑΜΑΘ, με μια νέα τιμολογιακή πολιτική [κόστος συμμετοχής 30,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ/τ.μ. σε στεγασμένο σταντ με εξοπλισμό και δικαίωμα εγγραφής εκθέτη 50 ευρώ πλέον ΦΠΑ] , αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους εν μέσω κρίσης, αξιοποιώντας την εκθεσιακή τεχνογνωσία και εμπειρία της Δ.Ε.Θ. –HELEXPO A.E.
 
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών του, ενισχύει, στηρίζει την επιχειρηματικότητα των μελών του και παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής τους στην παραπάνω έκθεση επιδοτώντας το 50% του κόστους ενός stand 12 τετραγωνικών μέτρων [που θα διαθέτει το βασικό εξοπλισμό] .
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής


Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα είναι εκθέτες του Β.Ε.Θ., στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι: 

-Η  επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου
- Να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2015 
-Να συμπληρώσει και να αποσταλεί η δήλωση συμμετοχής στο Β.Ε.Θ. 
-Να πραγματοποιήσει κατάθεση σε λογαριασμό της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. του ποσού που προβλέπεται στην επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής
-Να αποστείλει αντίγραφο του καταθετηρίου του ποσού συμμετοχής στο Β.Ε.Θ. [το οποίο θα αποτελεί αποδεικτικό προτεραιότητας συμμετοχής].

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Β.Ε.Θ., τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 271708, email : public@veth.gov.gr

Δήλωση συμμετοχής 

2015_DILOSI SIMMETOXIS(1).pdf