ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2010
36η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ «SEBE »

Εκθέματα: Θερμομόνωση, Χρώματα, Σκυρόδεμα, Μάρμαρα, Κλιματισμό και Θέρμανση, Σωλήνες, Ηλεκτρικές συσκευές, Εργαλεία, Τούβλα, Πλακίδια, Συστήματα Εξαερισμού, Είδη Υγιεινής, Έπιπλα Μπάνιου, Πισίνες , Επενδύσεις Δαπέδων, Φωτισμός, Θύρες, Παράθυρα, Γυαλί, Περιφράξεις, Σκάλες , Δάπεδα παρκέ, Είδη Ξυλείας, Ρολά, Μηχανήματα – Συσκευές Κατασκευών, Ανελκυστήρες, Είδη επίπλωσης εσωτερικών χώρων   κ.α.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκθεσιακής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του το ΒΕΘ προτίθεται να παρέχει στα μέλη του την δυνατότητα συμμετοχής τους στην ανωτέρω έκθεση, επιδοτώντας την πρώτη τους συμμετοχή με το ΒΕΘ με ποσοστό 50% του κόστους συμμετοχής για stand 12 τ.μ., τη δεύτερη-τρίτη συμμετοχή τους με το ΒΕΘ με ποσοστό 25% του κόστους για stand 12 τ.μ. και για συμμετοχές πέρα των τριών προσφέρεται ειδική προνομιακή τιμή.


Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ , τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310271708 και 2310271854, μέχρι τις 26/2/2010 προκειμένου να τους αποσταλεί η φόρμα συμμετοχής.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ