ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2009
Ανακοίνωση

Η περιφέρεια του Kransnodar , βρίσκεται στο Νότιο Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ρωσίας και ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 5,1 εκ. κατοίκους. (3η  θέση στην Ρωσία). Ανήκει στις πλέον οικονομικά ανεπτυγμένες Περιφέρειες της Ρωσίας καθώς και σε αυτές με τις καλύτερες υποδομές. Η οικονομία της ευνοείται από την γεωγραφική της θέση και το ευνοϊκό κλίμα.
 
Η περιφέρεια του Kransnodar παίζει σημαντικό ρόλο στον τομέα των εξωτερικών οικονομικών σχέσεων της Ρωσίας , δεδομένου ότι σε αυτή λειτουργούν τα μεγαλύτερα λιμάνια.
 
Μετά την κατοχύρωση της διοργάνωσης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Sochi, διανοίγονται πολλές δυνατότητες στην περιοχή τόσο στο πλαίσιο των υποδομών και έργων υποδομής, αλλά και στις εξαγωγές και τη δημιουργία μονάδων παραγωγής και κοινοπραξιών.
 
Στα πλαίσια της  συνεχιζόμενης πολιτικής της εξωστρέφειας και στήριξης των επιχειρήσεων - μελών του το ΒΕΘ προτίθεται να παρέχει στα μέλη του την δυνατότητα συμμετοχής τους στην ανωτέρω επιχειρηματική αποστολή της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 1,500 περίπου ευρώ ανά άτομο, επιδοτώντας την πρώτη τους συμμετοχή με το ΒΕΘ με ποσοστό 50% του κόστους συμμετοχής, τη δεύτερη-τρίτη συμμετοχή τους με το ΒΕΘ με ποσοστό 25%.
 
 
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους  στο Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων του ΒΕΘ ,
τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310241383 και 2310241668,
ΑΜΕΣΩΣ
προκειμένου να τους αποσταλεί η φόρμα συμμετοχής.
 
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΒΕΘ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ  ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ