ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Δελτία Τύπου 2022
Δυναμικό παρών του ΒΕΘ στην 86η ΔΕΘ
Ημερομηνία: 15 Ιουλίου 2022 12:00:00


Το δυναμικό παρών στην 86η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να δώσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνοντας ομαδική συμμετοχή για τις επιχειρήσεις-μέλη του.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, θα βρίσκονται στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Σημειώνεται πως το επιμελητήριο θα στηρίξει τις επιχειρήσεις- μέλη του που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής τηρώντας αυστηρά τη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης του αιτήματός τους.

Δεδομένου πως ο συνολικός χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το αργότερο έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Στις επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν εμπρόθεσμα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή θα παραχωρηθούν δωρεάν από το ΒΕΘ τα πρώτα 6 τετραγωνικά μέτρα με δομή τύπου 2, ενώ τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα που θα αιτηθεί η κάθε επιχείρηση θα παραχωρηθούν σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα δοθεί η δυνατότητα για λιανικές πωλήσεις στο χώρο της ΔΕΘ με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των προβλεπόμενων προϋποθέσεων τόσο από τη νομοθεσία, όσο και από τον εσωτερικό κανονισμό της ΔΕΘ.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

-Να εξοφληθεί η συνδρομή της επιχείρησης του τρέχοντος έτους στο ΒΕΘ και το τέλος τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ του έτους 2022.

-Να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στο ΒΕΘ (public@veth.gov.gr, Fax. 2310232667) η συνημμένη δήλωση συμμετοχής , μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ, στο τηλέφωνο: 2310 271708 (email : public@veth.gov.gr) και στο Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 241383 (email: sme-industry@veth.gov.gr).