ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Δελτία Τύπου 2012
1.770 βιοτεχνίες κατέβασαν ρολά το 2012
Ημερομηνία: 19 Δεκεμβρίου 2012
Κυριότερος λόγος για την παύση λειτουργίας των επιχειρήσεων το 2012, αποτυπώνει και την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, το γεγονός ότι η πλειονότητα αυτών κρίθηκαν ασύμφορες.
ΒΕΘ:Υπ΄αριθμόν ένα εχθρός για το επιχειρείν το υπουργείο Ανάπτυξης
Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου 2012
Την οργή του εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί την υποχρεωτική εγγραφή των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια από 1-1-2015.
Έρευνα Β.Ε.Θ. : Αρνητικό το ισοζύγιο δαπανών–τζίρου για πέντε στις δέκα βιοτεχνίες
Ημερομηνία: 11 Δεκεμβρίου 2012
Ένας στους δύο επιχειρηματίες βλέπει λουκέτο το 2013
Σεμινάρια ΒΕΘ για τα προγράμματα ΟΑΕΔ (1-25) έτους 2012
Ημερομηνία: 5 Δεκεμβρίου 2012
Στόχος των σεμιναρίων, μεταξύ άλλων, είναι η προσαρμογή των μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογίες καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας τους.
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο δεν φέρνει ανάπτυξη
Ημερομηνία: 4 Δεκεμβρίου 2012
Χαριστική βολή για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και την μεσαία τάξη, που διαχρονικά αποτελεί την κινητήρια δύναμη στήριξης της αγοράς, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Ανάσα τα 44 δις. ευρώ για την οικονομία υπό... προυποθέσεις
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2012
«Έστω και καθυστερημένα, και μετά από μία συνεδρίαση –θρίλερ οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης προχώρησαν σε συμφωνία για πακέτο μέτρων μείωσης του ελληνικού χρέους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ
ΒΕΘ: Συνεχίζονται τα σκληρά παζάρια για το ελληνικό χρέος, χωρίς αποτέλεσμα
Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2012
"To χθεσινό Εurogroup ζήτησε για μία ακόμη φορά πίστωση χρόνου από μία χώρα που μαστίζεται από ανελέητη λιτότητα" σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Δύο νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες θέτει, το ΒΕΘ, στην υπηρεσία των επιχειρηματιών
Ημερομηνία: 13 Νοεμβρίου 2012
Θεσσαλονίκη, 13 Νοεμβρίου 2012

Στην επόμενη ημέρα των επιχειρηματικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ηλεκτρονική δικτύωση, στοχεύει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) που θέτει στην υπηρεσία του επιχειρείν δύο νέα σύγχρονα εργαλεία. Πρόκειται για την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Δικτύωσης (e-business networking platform) και για την πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Συνηγόρου του Επιχειρηματία (e-Ombusman). Οι δύο πλατφόρμες παρουσιάστηκαν, χθες, κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα τα αποτελέσματα του έργου «Περιφερειακή επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω της χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών».
ΒΕΘ: Συνεχίζεται η πεπατημένη της σκληρής λιτότητας
Ημερομηνία: 8 Νοεμβρίου 2012
Θεσσαλονίκη, 8 Νοεμβρίου 2012

Για τελευταία ευκαιρία με βαρύ, όμως, τίμημα κάνει λόγο ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην, χθεσινή, υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.
Σύμβουλος του Βιοτέχνη, Στη μέγγενη του υψηλού κόστους παγίων το επιχειρείν
Ημερομηνία: 6 Νοεμβρίου 2012
Θεσσαλονίκη, 6 Νοεμβρίου 2012

Σε υπ΄ αριθμόν ένα εχθρό εξελίσσεται για πέντε στους δέκα βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης, το υψηλό κόστος παγίων που έχουν να αντιμετωπίσουν (ενοίκιο –ΟΑΕΕ- φόροι) προκειμένου να συνεχίσουν, απρόσκοπτα, τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.
7 σελίδες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ανά σελίδα