ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δυναμικά παρόν στην επικοινωνία με τα μέλη του, έχοντας σαφή γνώση της ευαίσθητης θέσης της βιοτεχνίας στον οικονομικό και κοινωνικό χώρο, εξασφαλίζει με ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, τις λύσεις που αναζητούν οι ΜμΕ για ανάπτυξη, εργασία, υγιή ανταγωνισμό και κοινωνική συνοχή.

Share
ΒΕΘ: Περιορίστηκαν κατά 18% τα λουκέτα το 2018ΒΕΘ: Περιορίστηκαν κατά 18% τα λουκέτα το 2018
Kαταγράφεται μερική ανάσχεση της επιχειρηματικής ‘αιμορραγίας’ καθώς κατά την τρέχουσα χρονιά σε έναρξη εργασιών προχώρησαν 445 επιχειρήσεις, ενώ αποχαιρέτησαν την ενεργό δράση 479.
Μικρό καλάθι, για τον προϋπολογισμό, κρατά το ΒΕΘ
"Kαι αυτός ο προϋπολογισμός, όπως και οι προηγούμενοι, στοχεύει στην επίτευξη υπερβολικών πρωτογενών πλεονασμάτων" σχολιάζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης.
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το ΒΕΘ με το ICBS
Συστάθηκε εκτελεστική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι από κάθε μέλος για τη διαμόρφωση, την παρακολούθηση και την έγκριση των δράσεων
Μήνυμα του προέδρου του ΒΕΘ, Α.Καπνοπώλη για τη νέα χρονιά Μήνυμα του προέδρου του ΒΕΘ, Α.Καπνοπώλη για τη νέα χρονιά
"Τη νέα χρονιά περισσότερο παρά ποτέ οφείλουμε να εργαστούμε συστηματικά για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Με σχέδιο, σαφείς στόχους και προτάσεις, επιμονή για την υλοποίησή τους, μπορούμε να μετατρέψουμε το 2019 σε χρονιά ελπίδας" αναφέρει στο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΒΕΘ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη βασική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση διαμεσολάβησης
Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης προσκαλεί φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα ή ενώσεις φυσικών προσώπων, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ή στο εξωτερικό να υποβάλουν τις προσφορές τους για την παροχή προγραμμάτων και υπηρεσιών εκπαίδευσης.
Δεύτερη ευκαιρία για τους επιχειρηματίες
Το ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης υλοποιείται στην Ελλάδα από τους φορείς ΙΜΕ ΓΕΣΕΒΒΕ και του ΕΕΑ.
Μίχαλος: Τα χειρότερα για την ελληνική οικονομία φαίνεται να βρίσκονται πίσω μαςΜίχαλος: Τα χειρότερα για την ελληνική οικονομία φαίνεται να βρίσκονται πίσω μας
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΜΗ, οι συστάσεις νέων επιχειρήσεων το 2018 έφτασαν σε πανελλαδική κλίμακα τις 32.379, ενώ αντίθετα, οι διαγραφές επιχειρήσεων ήταν μόλις 18.632.
Θεσσαλονίκη: Πάνω από 210.000 κιλά οι βασιλόπιτες στα αρτοποιεία του νομού
Θα ξεπεράσουν τα 210.000 κιλά οι βασιλόπιτες που θα παρασκευαστούν φέτος στα αρτοποιεία του νομού Θεσσαλονίκης ενόψει του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, με την τιμή τους να κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα.
ΣΕΠΕΕ: Αύξηση 2,2% στον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων ένδυσης το 2017
Αύξηση 2,2% σημειώθηκε στον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων ένδυσης το 2017, σύμφωνα με έρευνα των δημοσιευμένων ισολογισμών που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).
Γιούνκερ: «Δεν ήμασταν αρκετά αλληλέγγυοι προς την Ελλάδα»Γιούνκερ: «Δεν ήμασταν αρκετά αλληλέγγυοι προς την Ελλάδα»
Τη «λύπη» του για την «έλλειψη αλληλεγγύης» προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Στα 780,9 εκατ. οι επιστροφές φόρου σε εκκρεμότητα
Στα 780,9 εκατ. ευρώ περιορίστηκαν οι επιστροφές φόρου που βρίσκονται σε εκκρεμότητα σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τον μήνα Δεκέμβριο 2018.
Έως τις 25 Ιανουαρίου η καταχώρηση υπόχρεων υποβολής «πόθεν έσχες»
Λήγει στις 25 Ιανουαρίου η προθεσμία που έχουν οι ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς να καταχωρίσουν στην ενιαία διαδικτυακή εφαρμογή (www.pothen.gr), τους υπόχρεους υποβολής Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (ΔΠΚ) 2018 (χρήση 2017).
Ryanair: Γιατί κόβει τη σύνδεση Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο Ryanair: Γιατί κόβει τη σύνδεση Αθήνα - Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο
Πρώτη προτεραιότητα για την εταιρεία ο έλεγχος του κόστους αν και το Αθήνα-Θεσσαλονίκη ήταν ένα από τα πιο πολυσύχναστα δρομολόγια στις πτήσεις εσωτερικού
Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ΔΕΣΦΑ στις Snam, Enagas, Fluxys
Οριστικά στον έλεγχο των Eυρωπαίων διαχειριστών Snam, Enagas και Fluxys πέρασε από χθες ο ΔΕΣΦΑ, καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταβίβασης του 66%, έναντι τιμήματος 535 εκατ. ευρώ.
Αlpha Bank: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση κόκκινων δανείων στην Hoist Finance
Oλοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση xαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων και άνευ εξασφαλίσεων δανείων λιανικής τραπεζικής συνολικού υπολοίπου 2,1 δισ. ευρώ και συνολικού οφειλόμενου κεφαλαίου 1,3 δισ. ευρώ από την Alpha Bank στην εταιρεία Hoist Finance AB.
Σε δίκη Ψωμιάδης και άλλοι 11 για την επίθεση στον ΜπουτάρηΣε δίκη Ψωμιάδης και άλλοι 11 για την επίθεση στον Μπουτάρη
Δώδεκα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, παραπέμπονται να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την επίθεση εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον περασμένο Μάιο.
Ροδοπελεκάνοι και κορμοράνοι βρήκαν καταφύγιο από την κακοκαιρία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ασφαλές καταφύγιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχουν βρει τις τελευταίες μέρες, λόγω του δριμύ ψύχους, σπάνια πουλιά που δημιουργούν ένα φτερωτό, ονειρικό περιβάλλον.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Θεσσαλονίκης
Ο κυριότερος λόγος που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην κήρυξη του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήταν η μεγάλη χρήση αλατιού για τον αποχιονισμό μετά την πρόσφατη κακοκαιρία.
Τζιτζικώστας: Να αποφασίσει ο λαός για την εθνικά επιζήμια συμφωνία των ΠρεσπώνΤζιτζικώστας: Να αποφασίσει ο λαός για την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών
Κάλεσμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να μη στηρίξουν τη συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από εισήγηση του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου σκότωσε στον Κορυδαλλό τον μακελάρη του Μικρολίμανου
Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και μακελάρη του Μικρολίμανου Αμπέρ Μπάκο κατέσφαξε στον Κορυδαλλό ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου.
Υπόθεση Γιακουμάκη: Ζούσε καθημερινά την κόλαση με ξυλοδαρμούς, καψώνια και εξευτελισμούς
Στοιχεία-σοκ από το κατηγορητήριο - Η δίκη θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου.
Θεοδωράκης: Κατάντια της πολιτικής οι «μουσικές καρέκλες» βουλευτώνΘεοδωράκης: Κατάντια της πολιτικής οι «μουσικές καρέκλες» βουλευτών
«Αυτό που κάνετε δεν είναι έγκλημα, είναι κάτι χειρότερο, είναι λάθος. Γιατί στο έγκλημα μπορεί να υπάρχει πάθος. Στο λάθος όμως υπάρχει υπολογισμός» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στον Σπύρο Δανέλλη.
Γεννηματά: Έπρεπε την Κυριακή να προκηρυχθούν εκλογές
Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Πρωθυπουργό για τη σύγκριση με την κυβέρνηση Παπαδήμου και την αναφορά περί κυβέρνησης «κουρελού».
Δανέλλης: Ο κ. Μητσοτάκης παραποιεί με εντυπωσιακό τρόπο την αλήθεια
Για «παραποίηση της αλήθειας» εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο ο Σπύρος Δανέλλης, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε «γυρολόγους βουλευτές».
Έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός, φιλόλογος και δοκιμιογράφος Σαράντος ΚαργάκοςΈφυγε από τη ζωή ο ιστορικός, φιλόλογος και δοκιμιογράφος Σαράντος Καργάκος
Έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 82 ετών ο μεγάλος ιστορικός, φιλόλογος και δοκιμιογράφος Σαράντος Καργάκος.
Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Δεν υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ, ακόμη και με νέο κύμα κακοκαιρίας
Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ και ότι δεν τίθεται ζήτημα επάρκειας ενέργειας, ακόμη και στο ενδεχόμενο νέου κύματος κακοκαιρίας, έδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.
Φάκελος με ύποπτη σκόνη και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Συνολικά 13 Ιδρύματα αποδέκτες
Ύποπτο δέμα με σκόνη εστάλη και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το οποίο είναι το 13ο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας που γίνεται δέκτης ενός τέτοιου δέματος.